Instant Gaming EU
 
 

Det finns nyheter om Deathloop

Det finns nyheter om Deathloop

Deathloop som avslöjades för första gången på E3 2019 är ett kommande spel av Lyon studio Arkane. Trailern som visades på eventet var riktigt fängslande och dess snygga artistiska inriktning påminde på ett sätt om estetik från Tarantino-filmer. Det måste sägas att Arkane redan har visat sin förmåga med Dishonored-serien.

Vi fick lära oss lite mer om Deathloop under online-versionen av QuakeCon 2020 som hölls förra helgen på grund av Coronaviruset. Vi fick se en förhandsvisning av spelmekaniken den 11 juni, under presentationen för PlayStation 5-spel, men Deathloop förblev rätt så hemlighetsfullt. Videon som sändes under QuakeCon, en utvecklardagbok som avslöjar ett antal detaljer både när det handlar om historik och spelmekanik.

 

 

Likt filmen Groundhog Day, där Bill Murray återupplever samma 24 timmar, så sätter Deathloop dig i skorna på Colt, en man som fastnat på ön Blackreef, som har en tidsloop. För att bryta den behöver Colt skjuta ner inte mindre än 8 måltavlor, Visionaries, som är de som skapat loopen. Om endast en av dem överlever kommer han att starta om igen. Genom att återuppleva samma dag så kommer du att få lära dig mer om dina måltavlor, spåra deras vanor, identifiera deras styrkor och svagheter, men även få mer kraft. Det enda problemet är att du även jagas av en av dessa måltavlor, Julianna Blake som försöker att få ditt uppdrag att misslyckas.

Och Julianna Blake är inte bara en NPC, hon är även den mest intressanta funktionen i spelet för du kan spela som henne, för att försöka förstöra andra spelares spel, och vice versa. Det är inte känt exakt hur den här funktionen kommer att fungera i Deathloop, men det kommer att vara möjligt att avaktivera den.

Inget utgivningsdatum har avslöjats ännu, men vi bör snart ha nyheter om det, då Deathloop är väntat att släppas i slutet på året till PlayStation 5 och PC.

 

  • Officiell webbplats : Deathloop
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Bethesda Softworks
  • Utvecklare : Arkane Studios
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2021 čakčamánnu 13
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev