Releasen av Deathloop skjuts upp igen

Releasen av Deathloop skjuts upp igen

Deathloop mottogs med entusiasm under E3 2019 med en trailer full av färger och musik som fick oss att tänka på en Tarantino-film. Deathloop är den Lyon-baserade studion Arkanes nya gunstling, studion har skapat spel som Dishonored-serien, Prey och Wolfenstein: Youngblood. Vid Playstation-evenemanget i juni 2020 fick vi lära oss att Deathloop skulle vara exklusivt till Playstation 5 i ett år.

Trots att lanseringen ursprungligen skulle vara i slutet av 2020, skjöts Deathloop upp till våren 2021 och meningen var att det skulle släppas om drygt en månad, den 21 maj. Men det verkar som om det inte kommer att ske då releasen återigen har försenats.

Vi har fattat beslutet att skjuta upp lanseringen av DEATHLOOP till 14 september 2021.

Vi vill bevara kvaliteten och ambitionerna som vårt team har för DEATHLOOP, samtidigt som vi ser till att alla på Arkane förblir friska och säkra. Den extra tiden gör att vi kan uppnå vårt mål att skapa en rolig, originell och minnesvärd spelupplevelse.

Vi ber om ursäkt för den förlängda väntan och tackar er för er vänlighet och entusiasm. Det är spelarna som driver vår kreativitet och vårt arbete. Vi ser fram emot att berätta mer om DEATHLOOP snart!

 

Tillkännagivandet på spelets officiella hemsida kommer som sorgliga nyheter för alla spelare som har sett fram emot att spela Deathloop. Men den här typen av situationer är något vi bör ta med ro, inte bara på grund av pandemin utan också på grund av vad vi nästan kan kalla "Cyberpunk 2077-effekten".

En sak är säker, när Deathloop släpps så kommer du alltid kunna hitta det till bästa pris på vår jämförelsetjänst.

 

  • Officiell webbplats : Deathloop
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Bethesda Softworks
  • Utvecklare : Arkane Studios
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2021 čakčamánnu 13
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev