Instant Gaming EU
 
 

Det nya Hearthstone-expansionpacket tar dig till Scholomance Academy

Det nya Hearthstone-expansionpacket tar dig till Scholomance Academy

De som har spelat World of Warcraft kommer att känna igen Scholomance som en av de ikoniska dungeons som har funnits tillgängliga i Blizzards MMORPG sedan dess lansering. Likt många andra platser i Azeroth så har det lidit av en del ändringar när Cataclysm-expansionpacket har släppts men det utmanar fortfarande spelarna med en kombination av svart magi och odödliga monster. Scholomance kommer även att vara i strålkastarljuset för det nya Hearthstone-expansionpacket och den magiska akademin kommer att visa sig vara den perfekta platsen att presentera nya och spännande spelmekaniker korttyper på och i spelet. Blizzard har precis släppt den annonserade videon och den ger oss en komplett bild av Scholomance Academy.

 

 

Scholomance Academy adderar inte något så viktigt som en ny klass till Hearthstone. Trots allt så har Demon Hunter adderats i det senaste expansionpacket och några av korten som kom med det behöver fortfarande justeras. Men Scholomance Academy kommer att ge en bra bit nyheter till Hearthstone. Den huvudsakliga nyheten är Dual-Class-kort, som kan kombinera mekanismer som har varit klass-exklusiva efter Blizzards gratisspelskollektion med kort släpptes: det kommer att addera en ny nivå av djup till kortlekarna och erbjuda massor av nya möjligheter för spelarna.

Den andra stora ändringen som Scholomance Academy ger till spelet är ett nytt nyckelord: Spellburst. Det fungerar på ett väldigt speciellt sätt som otvivelaktigt har en enorm påverkan på Heartstone. Varje gång en spelare kastar en besvärjelse så kommer Spellburst påverkan på deras kort att aktiveras. Som du kan se i exemplen nedan så finns det några snygga effekter så det rätt så troligt att denna nya mekanik kommer att vara en central del i många kortlekar. Scholomance Academy kommer även att addera ännu en ny typ av kort, Studies, vilka tillåter dig att upptäcka ett kort och minska mana-kostnaden för nästa kort du spelar med denna typ.

Som du kan se har Scholomance Academy all potential för att bli ett av de roligaste Hearthstone-expansionpacken, och vi kommer att upptäcka fler nya kort som det adderar till spelet inom de kommande veckorna för dess utgivning, vilket inte bör dröja allt för länge.

  • Officiell webbplats : HearthStone
  • Kategorier : Strategi
  • Utgivare : Blizzard Entertainment
  • Utvecklare : Blizzard Entertainment
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2014 njukčamánnu 12
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev