Instant Gaming EU
 
 

Du har en vecka på dig att hämta Torchlight 2 gratis för PC

Du har en vecka på dig att hämta Torchlight 2 gratis för PC

Det är riktigt synd att Runic Games var tvungna att stänga ner. Studion gav oss några riktigt bra spel när de var igång, det mest framgångsrika var de i Torchlight-serien. Torchlight är ett action-RPG-spel som innehåller liknande spelmekanik som Diablo, men förhöjer det med en serie nyheter. Spelet släpptes 2009 och det fick snabbt uppmärksamhet av fansen inom genren med dess slumpmässigt genererade universum och pittoreska miljö. Spelet blev rätt så populärt och det fick även en uppföljare, Torchlight 2, som du kan få gratis i Epic Games Store tills nästa torsdag.

 

 

Torchligt 2 tar funktionerna som gjorde sin föregångare så framgångsrik och förhöjer det med ännu bättre grafik, fler anpassningsalternativ för spelarna och brett stöd för moddar som tillåter spelarna att skapa deras egna klasser och modifiera spelet på många olika sätt. Det innehåller även ett nytt spel + läge, som expanderar möjligheten att spela om spelet. Du kan spela som en av fyra olika hjältar när de jagar alkemisten som har förintat staden Torchlight. Spelet innehåller fyra olika klasser: Engineer, Embermage, Outlander och Berserker. Var och en av dem kan använda en rad olika skills som kan låsas upp när du levlar upp och tillåter dig att skapa din egen spelstil.

Även om Runic Games inte längre finns, så är Torchlight-spelet nu i händerna på de nya utvecklarna, och de jobbar redan med Torchlight 3. Den nya utgåvan i serien var ursprungligen tänkt att vara likt ett MMORPG men fokus har skiftats under utvecklingen och det nya spelet kommer att följa sina föregångare för att leverera alla de egenskaper som Torchlight-fansen älskar. Torchlight 3 finns nu i Early Access, så du har fortfarande massor av tid att spela Torchlight 2 på PC innan du går vidare till nästa spel. Om du vill hämta Torchlight 2 gratis till PC, så behöver du bara besöka Epic Games Store och hämta det så det permanent adderas till ditt bibliotek.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev