Nu kan alla Monster Hunter Rise spelare få en gratis present

Nu kan alla Monster Hunter Rise spelare få en gratis present

Det är ingen hemlighet att Monster Hunter-spelen är populära i Japan men serien är också en succé i västvärlden. Sedan det första Monster Hunter spelet släpptes har ett ökande antal spelare visat intresse för den spektakulära upplevelsen som en bra "monster hunt" levererar. Episka strider mot kolossala monster, en hel värld full av konstiga varelser att utforska, massor av sätt att klä ut din karaktär och vapen som du kan skapa och uppgradera när du samlar in material från dina jaktbyten är bara några av funktionerna som har gjort serien populär. Men den senaste delen i serien når nya nivåer.

Monster Hunter Rise har sålts i mer än 5 miljoner exemplar ganska snabbt efter att det släpptes. Detta trots att spelet bara finns tillgängligt på Nintendo Switch och det inte kommer till PC förrän i senare. Det betyder att detta äventyr har all potential att bli det mest framgångsrika Monster Hunter-spelet någonsin. Det har förmodligen en del att göra med den nya spelmekaniken som introducerades i spelet, inklusive wyvernriding och "Wirebug", som låter dig utföra otroliga bedrifter.

 

 

Om du redan äger Monster Hunter Rise har du rätt till en trevlig present för att fira spelets framgång. Kamura Pack 1: Big Hit Celebration finns redan i spelet. Du kan göra anspråk på det gratis och det innehåller 30 mega potions, 20 well-done steaks, 10 Large barrel bombs, 5 mega demondrugs och 5 mega armorskins. Alla dessa förbrukningsvaror kommer att vara ett trevligt tillskott till din utrustning och kommer att vara ganska användbara för att jaga fler monster. Kom ihåg att du måste uppdatera spelet innan du kan göra anspråk på paketet.

Och om du inte äger Monster Hunter Rise ännu, behöver du bara besöka vår jämförelsetjänst för att hitta det till bästa pris.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev