Monster Hunter Rise kommer ut till PC 2022

Monster Hunter Rise kommer ut till PC 2022

Fans av Monster Hunter-serien fick en trevlig överraskning när dom vaknade idag. Även om det bara är Nintendo Switch som får Monster Hunter Rise i år så kommer de som vill utforska en stor värld och jaga mäktiga monster på sin dator kommer att ha möjlighet att göra det nästa år. Capcom har meddelat att de redan arbetar med PC-versionen av spelet. Även om det verkar befinna sig i de tidiga utvecklingsstadierna och det kommer att ta ett tag innan det släpps så är det glädjande nyheter.

 

Producenten av Monster Hunter Rise, Ryozo Tsujimoto har pratat med IGN om saken och sa följande: 

”Vi fick många förfrågningar om en PC-version av Monster Hunter Rise, särskilt från utländska spelare, och därför har vi beslutat att utveckla en version för PC, som vi strävar efter att släppa i början av 2022. Detta är fortfarande under utveckling, så jag vill dela mer detaljerad information när tiden är rätt.”

Släppet av Monster Hunter Rise var ursprungligen planerat till att vara en exklusiv release den 26 mars på Nintendo Switch. Det verkar som att det ökande antalet fans av serien från Japan, tack vare framgångarna för Monster Hunter World och dess expansion Iceborne, har gjort att Capcom överväger detta nya sätt att lansera spelet. Det är värt att lägga märke till att Nintendo Switch kommer att vara den enda konsolen där du kommer att kunna spela Monster Hunter Rise, så det blir ingen stor förlust för Nintendo, särskilt med tanke på att spelet kommer att finnas tillgängligt på endast deras plattform i flera månader.

 

 

Oavsett hur det blir så kan du alltid besöka vår komparator när som helst för att hitta Monster Hunter Rise eller något annat spel till bästa pris.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev