Far Cry 6 har läckts i PlaySation Store

Far Cry 6 har läckts i PlaySation Store

Flertalet rykten har cirkulerat ett tag om nästa utgåva i Far Cry-serien. Men en del saker har hänt efter att Ubisoft annonserade sitt online event, Ubisoft Forward, som ägde rum under två dagar. Det var väntat att Far Cry 6 då skulle annonseras, men det var innan den enorma läckan av spelet skulle ske.

Det var genom Hong Kong Playstation Store som vi upptäckte Far Cry 6. Spelsidan hade lagts till, troligtvis av misstag. Det är inte överraskande att se en första bild av spelet där Giancarlo Esposito (Breaking Bad, The Mandalorian) dyker upp, eftersom han nyligen avslöjade att han deltagit i ett stort spel som snart släpps, och allt pekade mot Far Cry 6.

 

 

 

Vi vet även att han kommer att finnas i spelet som Anton Castillo, dikatorn i det tropiska paradiset Yara som är redo att göra allt för att att återställa den forntida storheten från hans nation. Han styr tydligt landet med en järnhand, ackompanjerad av hans son Diego, och det är något som har lett till en revolution. I det här sammanhanget spelar vi som Dani Rojas, en invånare i Yara som kommer att ansluta sig till guerrillan för att fria landet från diktatorns styre.

PlayStation Store-listningen som verkar ha raderats avslöjade även att Far Cry 6 erbjuder den största kartan någonsin i spelserien, med stränder, djungler och andra stadsmiljöer i staden Esperanza, huvudstaden av Yara.

Det verkar även som att en gratis uppgradering till en version av nya generationens konsoler kommer att finnas tillgänglig om du äger spelet på någon av de nuvarande konsolerna. Slutligen så avslöjade även den här läckan mycket viktig information om utgivningsdatumet för Far Cry 6 som kommer vara den 18e februari 2021.

 

far cry 6

 

Självklart kommer vi att få vänta tills Ubisoft bekräftar all denna information, men den här nya utgåvan i Far Cry-serien verkar väldigt lovande.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev