Instant Gaming EU
 
 

Fuse kommer till Apex Legends nästa säsong

Fuse kommer till Apex Legends nästa säsong

Även om antalet free-to-play Battle Royale-spel tillgängliga för spelarna ökar varje år, har Apex Legends lyckats rita ut en nisch åt själv som gjort det till ett av de mest populära i genren. Skaparna av Titanfall gjorde ett bra jobb med spelet och lanseringen för två år sedan fick rejält med uppmärksamhet i spelvärlden. Sedan dess har spelet fått en hel del uppdateringar och förändringar, och många nya legender har gjorts tillgängliga för spelarna. Nu när säsong 8 av Apex Legends snart kör igång har Respawn Entertainment introducerat Fuse, en ny hjälte som kommer att bli den senaste av legenderna den 2 februari 2021.

 

 

Fuse kommer att vara den 16: e hjälten i Apex Legends och som du kan se i videon ovan är han av typen "spräng-först-fråga-sen". Han gillar sina sprängämnen och har tidigare varit en pit-fighter i Salvo, där han lyckades bli Bonecage Champion. Efter att han förlorade sin högra arm ersattes den med en mekanisk arm inte bara fungerar utan också bör ha några knep inbyggda.  Om vi ska tro på informationen som publicerats av data miners så kan hans arm bland annat ha en inbyggd granatkastare och han kommer också ha en massiv kanon på ryggen som skulle användas till hans ultimate, The Motherlode, som gör det möjligt för honom att skjuta raketer och göra incendiary damage.

 

Den nya karaktären kommer bara att vara en av de nyheter som säsong 8 ger Apex Legends. King's Canyon har gjorts om, det kommer att finnas ett nytt level-action rifle, 30-30 Repeater, som gör det möjligt för spelare att ta ner fiender på avstånd med hjälp av högkaliberrundor. Mer information om Apex Legends säsong 8 bör komma ut innan det släpps nästa månad.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev