Fuse kommer till Apex Legends nästa säsong

Fuse kommer till Apex Legends nästa säsong
2021 ođđj 19 22:30

Även om antalet free-to-play Battle Royale-spel tillgängliga för spelarna ökar varje år, har Apex Legends lyckats rita ut en nisch åt själv som gjort det till ett av de mest populära i genren. Skaparna av Titanfall gjorde ett bra jobb med spelet och lanseringen för två år sedan fick rejält med uppmärksamhet i spelvärlden. Sedan dess har spelet fått en hel del uppdateringar och förändringar, och många nya legender har gjorts tillgängliga för spelarna. Nu när säsong 8 av Apex Legends snart kör igång har Respawn Entertainment introducerat Fuse, en ny hjälte som kommer att bli den senaste av legenderna den 2 februari 2021.

 

 

Fuse kommer att vara den 16: e hjälten i Apex Legends och som du kan se i videon ovan är han av typen "spräng-först-fråga-sen". Han gillar sina sprängämnen och har tidigare varit en pit-fighter i Salvo, där han lyckades bli Bonecage Champion. Efter att han förlorade sin högra arm ersattes den med en mekanisk arm inte bara fungerar utan också bör ha några knep inbyggda.  Om vi ska tro på informationen som publicerats av data miners så kan hans arm bland annat ha en inbyggd granatkastare och han kommer också ha en massiv kanon på ryggen som skulle användas till hans ultimate, The Motherlode, som gör det möjligt för honom att skjuta raketer och göra incendiary damage.

 

Den nya karaktären kommer bara att vara en av de nyheter som säsong 8 ger Apex Legends. King's Canyon har gjorts om, det kommer att finnas ett nytt level-action rifle, 30-30 Repeater, som gör det möjligt för spelare att ta ner fiender på avstånd med hjälp av högkaliberrundor. Mer information om Apex Legends säsong 8 bör komma ut innan det släpps nästa månad.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev