BG PPC IG EN
 
 

Apex Legends adderar nytt säsongsinnehåll

Apex Legends adderar nytt säsongsinnehåll

Respawn adderar konstant nytt innehåll för att förbättra upplevelsen som Apex Legends erbjuder spelarna. Säsong 5 av spelet startar imorgon och den bjuder på några intressanta tillägg i spelet. Det första är ett säsongsuppdrag som kommer hålla spelare upptagna under hela säsongen med att försöka låsa upp nya belöningar genom att klara en rad olika mål.

 

 

Uppdraget kallas "The Broken Ghost" och det kräver att spelare samlar dagliga skattpack genom att gå med i Apex Legends-tävlingsmatcher, inklusive Duos, Trios, tidsbegränsade lägen och rankade. Dessa packs ger dem belöningar som Battle Pass XP, hantverksmaterial och Apex-packs men även nya Hunts. Dessa Hunts är veckouppdrag där du kan ansluta till andra spelare för att äventyra i Kings Canyon och hämta delar av en artefakt. Varje gång du klarar en Hunt kommer du att avslöja en del av berättelsen om The Broken Ghost och om du klarar att återställa de nio delarna av reliken kommer du kunna "dyka in i historian och avslöja en hemlighet som Outlands kanske inte är redo för," enligt Respawn.

Det finns totalt 45 skattpack tillgängliga denna säsong och du kan endast låsa upp ett per dag. För var femte pack låser du upp en Hunt och du kan endast få artefakt-delar från Hunts som du startar, även om du kan delta i andra personers Hunts eller anslutas av andra spelare i dina. Därför kommer du vara upptagen under några veckor om du får tag på The Broken Ghost.

Säsong 5 adderar även andra nyheter till Apex Legends, som en splitterny karaktär, Loba. Hon är en tjuv som växte upp efter att ha bevittnat mordet på hennes föräldrar av skenbilden Revenant och nu är hon ute efter honom för att hämnas.

 

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev