Instant Gaming EU
 
 

Ghost of Tsushima har nått GULD

Ghost of Tsushima har nått GULD

Ghost of Tsushima som är ett av de mest efterlängtade spelen för 2021 har nått GULD. Nej, det betyder inte att du kommer att få en guldförpackning om du köper ett fysiskt exemplar av spelet, det betyder helt enkelt att utvecklarna anser spelet som färdigt och redo för massproduktion innan dess distribuering och lansering. Utvecklaren Sucker Punch har bekräftat det genom det officiella Ghost of Tsushima-kontot på Twitter och det är verkligen bra nyheter för spelet kommer att släppas enligt plan den 17e juli.

 

 

Den här annonseringen har följts av avslöjandet av ESRB-betyget för Ghost of Tsushima och det har betygsatts med M och anses endast vara lämpligt för mogna spelare som är 17+. Det är inte överraskande eftersom bilderna som vi redan sett från spelet, och även om ESRB betonar den höga nivån av våld i spelet, som sönderslitningar och halshuggningar, noterar recensionen även att "spelet även skildrar en mans blottade skinkor när han badar i en varm källa". Vi kan inte tänka oss att det sistnämnda har vägts in mer i betyget för Ghost of Tsushima. Det är ganska uppenbart att berättelsen om samurajen som kämpar ensam mot en hel armé av inkräktare på den japanska ön Tsushima förväntas bli blodigt, mörkt och våldsamt, så ESRB överraskar ingen.

 

 

Oavsett fallet så kan alla de spelare som väntat på Ghost of Tsushima i några långa månader göra sig redo att uppleva Jin Sakais äventyr. Om du inte har förbeställt Ghost of Tsushima ännu, tveka inte att besöka vårt prisjämförelseverktyg när som helst och hitta det bästa priset.

  • Officiell webbplats : Ghost of Tsushima
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Sony Interactive Entertainment
  • Utvecklare : Sucker Punch Productions
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2024 miessemánnu 16
  •     PS4 : 2020 suoidnemánnu 17
  •     PS5 : 2021 borgemánnu 20
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev