Ghost of Tsushima får ett gratis expansionpack

Ghost of Tsushima får ett gratis expansionpack
2020 borg 19 07:58

Ghost of Tsushima har varit en succé i sommar och många spelare har sjunkit in i det episka äventyret som ställer en ensam man mot en hel armé av mongoliska inkräktare i Japan under 1200-talet. Ön Tsushima är en häpnadsväckande plats som är scenariet för ett äventyr som inte lämnar någon oberörd, då samurajen Jin Sakai måste välja mellan att följa traditionella sätt och ta till sig en helt annorlunda stridsstil som gör att han kan möta den mongoliska armén. Men om du redan ägnat tid till att utforska möjligheterna som Ghost of Tsushima erbjuder så är du nog rätt så glad över att Sucker Punch har annonserat en ny uppdatering till spelet som kommer att addera massor av innehåll till det.

 

 

Ghost of Tsushima Legends är en gratisuppdatering som kommer i höst. Den kommer att introducera ett nytt flerspelarläge online med upp till fyra spelare vilket är separerat från originalberättelsen och som "fokuserar på fyra krigare som har byggts upp som legender som berättats av folket i Tsushima". Spelare kommer att kunna välja mellan fyra olika klasser, var och en av dem med olika förmågor: Samurai, Hunter, Ronin och Assassin. Minst två spelare krävs för att ta sig an de annorlunda berättelseuppdragen som Legends-läget innehåller, och totalt fyra om ni vill försöka er på svårare överlevnadsuppdrag. Men det är inte allt. Kort efter att Ghost of Tsushima Legends släpps kommer en ny fyraspelars-raid att finnas tillgänglig med. Den kommer att ta spelarna till ett nytt rike för att möta en mycket mäktig fiende.

 

 

Allt det här innehållet kommer att vara gratis för alla spelare som äger Ghost of Tsushima. Vi förväntar oss att få fler detaljer om Legends under de kommande månaderna, inklusive förmågor för annorlunda klasser och lanseringsdatumet för uppdateringen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev