Instant Gaming EU
 
 

Ghost of Tsushima gör sig redo för lansering med en fantastisk trailer

Ghost of Tsushima gör sig redo för lansering med en fantastisk trailer

Ghost of Tsushima är ett av de mest efterlängtade spelen 2020 och utvecklarna Sucker Punch vet om det. Därför är det inte konstigt att de förbereder sig för lanseringen av spelet mycket noggrant och de har ägnat mycket energi på att släppa tillräckligt många videor och information om spelet för att behålla spelarnas intresse utan att avslöja för mycket. Vi vet redan om berättelsen och spelmekaniken i Ghost of Tsushima, vi har fått se dess filmliknande grafik, och vi har fått ta del av massor av videor om det. Nu när utgivningsdatumet är runt hörnet är vi mer förberedda än någonsin att få lägga vantarna på spelet och vi får till slut se en lanseringstrailer som får oss att vilja ha mer.

 

 

Ghost of Tsushima erbjuder dig ett episkt äventyr som du aldrig tidigare upplevt. En ensam mans kamp mot en armé av inkräktare som inte enbart har ockuperat landet som sett honom växa upp utan som hotar hans land, kan låta likt andra spel, men Ghost of Tsushima tar det hela till en ny nivå. Fansen av den japanska kulturen kommer att förstå hur viktigt klyftan mellan samurajens traditionella sätt och behovet av att anpassa sig till nya situationer genom att utveckla nya ohederliga stridsmetoder. Det har en påverkan på din spelupplevelse men även på världen runt om dig och för synen som Tsushimas övriga invånare har på dig.

Alla dessa funktioner tillsammans med ett utvecklat stridssystem som samtidigt känns rätt så flytande levererar en oförglömlig upplevelse till spelarna som beslutar sig för att ge Ghost of Tsushima en chans.

 

 

Ghost of Tsushima kommer att släppas den 17e juli, exklusivt till PlayStation 4. Du kan även besöka vårt prisjämförelseverktyg när som helst för att hitta det till bästa pris.

  • Officiell webbplats : Ghost of Tsushima
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Sony Interactive Entertainment
  • Utvecklare : Sucker Punch Productions
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2024 miessemánnu 16
  •     PS4 : 2020 suoidnemánnu 17
  •     PS5 : 2021 borgemánnu 20
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev