Ghosts 'N Goblins Resurrection kommer att lanseras på flera plattformar

Ghosts 'N Goblins Resurrection kommer att lanseras på flera plattformar

Även om arkadsalongerna är något som hör till det förflutna idag och det är svårt att hitta dem längre så är det där några av historiens mest framgångsrika videospel började. Ghosts 'N Goblins-serien är ett bra exempel på dessa. Massor av spelare tryckte in mynt i arkadmaskiner för att spela Ghosts 'N Goblins förr i tiden men serien har också haft sin plats på andra plattformar när de blev mer tillgängliga för spelarna. Videospel spelas oftast hemma på konsoler eller datorer numera men det betyder inte att dessa typer av spel har blivit föråldrade. Ghosts 'N Goblins Resurrection är en ny version av serien som har fångat många spelares uppmärksamhet sedan det släpptes till Nintendo Switch i februari, men det har just tillkännagivits att spelet även kommer att finnas tillgängligt på andra plattformar mycket snart.

Capcom har bekräftat att Ghosts 'N Goblins Resurrection kommer till PlayStation 4, Xbox One och PC via Steam. En helt ny video fungerar som ett tillkännagivande för den nya versionen och avslöjar även dess lanseringsdatum.

 

 

Ghosts 'N Goblins Resurrection sätter dig återigen i riddaren Arthurs skor när han reser genom Demon Realm och kämpar mot horder av fiender. Hans mål är att rädda prinsessan Prin-Prin, och han kommer att kunna samla in flera vapen som han kan använda mot sina fiender. Det här 2D-sidscrollande plattformsspelet är mer utmanande än någonsin med flera svårighetsgrader och spellägen, inklusive ett co-op läge för två spelare på samma maskin.

Om du vill hjälpa Arthur att rädda prinsessan från demonrikets onda invånare behöver du bara vänta till den 1 juni 2021 för att spela Ghosts 'N Goblins Resurrection.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev