Mer info om nya Ghosts 'n Goblins Resurrected i ny video

Mer info om nya Ghosts 'n Goblins Resurrected i ny video

Om du gillar videospel och du växte upp på 80-talet är det nästan omöjligt att du inte har spelat Ghosts 'n Goblins. Capcoms actionplattform var ett av de mest populära spelen i arkadhallar över hela världen när det släpptes 1985. Sedan dess har flera remakes och uppföljare följt det ursprungliga spelet. Ghosts n 'Goblins har en hord av fans och huvudpersonen i spelet, riddaren Arthur, är en av tidernas mest kända tv-spelskaraktärer. Att rädda den kidnappade prinsessan från demonkungen Astaroth har aldrig varit en lätt uppgift i något av spelen i serien, men den kommande lanseringen av Ghosts 'n Goblins Resurrection ger dig möjligheten att (åter)uppleva dom bästa ögonblicken från en tidlös arkadklassiker på din Nintendo Switch.

 

 

Ghosts 'n Goblins Resurrection hämtar inspiration från Ghosts' n Goblins och dess uppföljare Ghouls 'n Ghosts för att leverera en otrolig spelupplevelse som ger den klassiska historien nytt liv samtidigt som den är lika utmanande som fansen förväntar sig. Trots den höga svårighetsgraden på spelen i serien, (som fått många av oss att göra vår första rage-quit) är det nåt särskilt med Ghosts 'n Goblins som nästan alltid får dig att prova en gång till efter att du dött. Med andra ord så har nyheten att Ghosts 'n Goblins Resurrection kommer släppas gjort en armé av fans väldigt glada.

Du kan upptäcka mer om nya funktioner och spelmekanik i en ny video som nyligen publicerades av Capcom där Ghosts 'n Goblins Resurrection-producenterna Yoshiaki "H" Hirabayashi och Peter Fabiano pratar om spelet.

 

 

Om du är sugen på att testa det nya Ghosts 'n Goblins Resurrection så kommer det släppas till Nintendo Switch den 25e februari 2021. 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev