Instant Gaming EU
 
 

Ny gratis karaktär är på väg till Total War: Warhammer II

Ny gratis  karaktär är på väg till Total War: Warhammer II

Även om Creative Assembly redan har meddelat att Total War: Warhammer III är på väg så finns det fortfarande många spelare som fortfarande njuter av massiva strider i The Old World i seriens tidigare spel. Oavsett om det handlar om maktkampen i Total War: Warhammer eller att kontrollera en magisk vortex i Total War: Warhammer II, har du tillgång till massor av unika enheter till dina arméer och mäktiga Lords som leder dem i strid. Var och en av de olika ledarna har sina egna egenskaper och förmågor och de ger bonusar till vissa typer av enheter i sina arméer, men de kan också påverka andra aspekter av spelet relaterade till produktion och management av de territorier som står under deras inflytande. Total War: Warhammer II har gott om dessa Lords tillgängliga i basspelet och många fler har lagts till via DLC. De flesta utvidgningarna för spelet måste du betala för men det finns också flera som du kan få gratis och det är exakt en sån uppdatering som vi skriver om idag.

 

 

 

Det är en skräckinjagande Beastlord, Rakarth från Karond Kar som ansluter sig till Dark Dark Elves senare i veckan. Den här unika Lorden har förmåga att tämja och kontrollera enorma djur, till exempel hydror och andra mäktiga monster som han kan ta med sig till striderna. Han kan öka strength och defense hos trupperna under hans befäl, vilket gör dem mer motståndskraftiga och svårare att döda. Med sin Whip of Agony drar han in i strid på en vagn, ridandes på en manticore eller på ryggen av den fruktansvärda svarta draken Bracchus.

 

Om du vill spela Total War: Warhammer II med en armé bildad av odjur och leda Dark Elves till seger i strid, kommer Rakarth DLC att bli tillgänglig den 18 mars, helt gratis för alla som äger spelet. Kom ihåg att om du inte har Total War: Warhammer II kan du hitta det till bästa pris på vår jämförelsetjänst. Om nästa del i serien följer systemet som användes i de tidigare, skulle det vara en bra idé att köpa den redan, eftersom det lär bli möjligt att kombinera arméer och territorier för alla spel tillsammans på en massiv karta, på samma sätt som man kunde i de två första spelen.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev