Knockout City är free-to-play upp till level 25.

Knockout City är free-to-play upp till level 25.

Det är inte ovanligt att spelstudios och utgivare ger dig möjlighet att prova deras nya spel gratis under en begränsad tid. Detta är fallet med Knockout City. Det futuristiska dodgeball från Velan Studios var tillgängligt för alla gratis under de första tio dagarna efter lanseringen och många spelare utnyttjade möjligheten att prova på spelet utan att behöva köpa det. Knockout City är inte utformat som ett free-to-play spel, därför måste alla som spelar det nu när provperioden är över bestämma sig för om det är värt deras pengar eller inte.

Knockout City kör du lagmatcher med dodgeballmekanik i en futuristisk miljö. Det är ett spel som endast är avsett för multiplayer, så utvecklarna är medvetna om vikten av att ha en stor community för att matchmakingsystemet ska fungera. Det är förmodligen anledningen till det tillkännagivande som Velan Studios gjorde på det officiella Knockout City-kontot på Twitter, som där vi fick veta att spelet kommer att fortsätta att vara helt gratis för alla spelare så länge de är under nivå 25.

 

 

Med den här ändringen ger de sig själva ett stabilt flöde av spelare som kommer att göra startupplevelsen så spännande som den ska vara. De spelare som når nivå 25 måste köpa spelet för att fortsätta spela, så de högre nivåerna kommer endast att vara tillgängliga för dem som betalar. Det kommer att vara mer än tillräckligt med tid för nya spelare att upptäcka alla mekaniker och ta reda på om Knockout City är värt deras tid och pengar. Hittills har spelet varit en succé och många spelare har provat det. Det ingår i EA Play och Xbox Game Pass Ultimate-abonnemangen, som ger dig full tillgång till spelet så länge du prenumererar på dem. Om du bestämmer dig för att köpa Knockout City så glöm inte bort att besöka vår jämförelsetjänst för att hitta det till bästa pris.

 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev