Lanseringen av Baldur's Gate III har försenats

Lanseringen av Baldur's Gate III har försenats

Med tanke på hela situationen i år så har vi redan vant oss att höra nyheter om uppskjutanden av TV-spelsutgivningar, men när vi pratar om ett av de mest efterlängtade spelen de senaste åren så känns det ändå rätt så nedslående. Baldur's Gate III skulle vara spelbart nu i augusti. Även om det inte skulle vara slutversionen av spelet och det skulle endast vara spelbart på Early Access så väntade legioner av spelets fans ivrigt på utgivningen av spelet för att återigen kunna sjunka in i Forgotten Realms universum. Allt verkade fint och bilderna som så långt släppts av spelet höjde förväntningarna hos fansen, men sedan så annonserade Larian igår att spelet inte kommer att finnas tillgängligt den här månaden.

 

Good news and bad news. BG3 won’t hit August, but it’s just around the corner. We’ll be announcing the release date, as well as big news on the Panel From Hell alongside @geoffkeighley, @LarAtLarian and the Larian crew. Tune in Aug 18th. https://t.co/S1RlVpJ8yw pic.twitter.com/NCkrnHHpH0

— Larian Studios (@larianstudios) August 4, 2020

 

Även om detta är en enorm besvikelse så är de goda nyheterna att det officiella tweetet från Larian Studios bekräftar att utgivningen av Baldur's Gate III ligger alldeles runt hörnet och att vi kommer att få fler nyheter om detta inom ett par veckor. Vi får inte missa Panel From Hell den 18 augusti om vi vill få reda på mer om vad som verkligen pågår med Baldur's Gate III och när vi kommer att kunna spela det. Liveströmningen kommer att visas på den officiella webbplatsen för Baldur's Gate III och det börjar kl 19:00 CEST. 

Om du inte är ett Baldur's Gate-fan kanske du undrar vad allt liv handlar om, men vi kan garantera dig att Baldur's Gate III troligtvis är ett av de viktigaste rollspelen genom alla tider. Det beror inte bara på relevansen av deras tidigare spel i serien utan även för dess imponerande funktioner som du kan se i spelvideorna som har publicerats så här långt. Oavsett om du är ett fan av Baldur's Gate eller inte så kan du köpa Baldur's Gate III till bästa pris i vårt jämförelseverktyg.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev