Instant Gaming EU
 
 

Necromunda: Underhive Wars har ett utgivningsdatum

Necromunda: Underhive Wars har ett utgivningsdatum

Utvecklingen av Necromunda: Underhive Wars har varit en lång process och utvecklarna har varit rätt så hemlighetsfulla om deras spel, ända till den grad så att många spelare har undrat om det verkligen kommer i sommar som planerat. Det är inte så att Necromundas universum är nytt för fansen av Games Workshops miniatyrspel men annat än några bilder så har vi inte fått särskilt mycket information om spelet fram tills mycket nyligen. Med tanke på arbetet som gjort med Mordheim: City of the Damned så vet vi att de har erfarenhet av andra tabletop-spel från Warhammer-universumet, men vi vet inte vilken typ av spelmekanik detta nya tillägg kommer att erbjuda.

 

 

Vi har på sistone lärt oss att de tre gängen som initialt presenterades i Necromunda: Underhive Wars kommer att vara Orlocks, Escher och Goliath. Dessa är tre välkända grupper för fansen av licensen. Var och en av dessa har sin egen spelstil som gynnas av deras skills och vapen och du kommer att upptäcka dem när spelet släpps. Självklart har varje gäng sin egen specialiserade klass och du kommer att kunna sätta dina strategiska skills på prov i skärmytslingar som kommer att ställa dina gängmedlemmar mot varandra i Underhives farliga djup. Även om det verkar som att det kommer att finnas ett väldigt begränsat antal gäng tillgängliga vid lansering i Necromunda: Underhive Wars, så är det rätt så troligt att vi kommer att få se fler läggas till via DLC senare, likt med Mordheim. Om du gillar andra gäng som Van Saar, Delaque eller Cawdor så kan du få vänta lite längre för att spela med dem.

 

 

Den slutgiltiga delen av Necromunda: Underhive Wars-pusslet har precis släppt en ny video som slutligen annonserar dess officiella utgivningsdatum till PC. Necromunda: Underhive Wars kommer att finnas tillgängligt den 8 september i Steam och du kan se vårt jämförelseverktyg för att redan hitta det till bästa pris.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev