Overcooked! All You Can Eat släpps till PC nästa månad

Overcooked! All You Can Eat släpps till PC nästa månad

Du kanske inte har nån vidare talang för matlagning, men det betyder inte att du inte kan ha kul genom att spela ett spel om kökskonst. Overcooked! är en spelserie där du kontrollerar en kock som måste laga mat till ett antal mer eller mindre kräsna kunder. Spelet fokuserar strikt på köket och beredningen av en mängd olika rätter med de ingredienser som du har till hands. Haken är att köken i Overcooked! är bland de galnaste platserna på planeten, och du kan finna dig själv att lagandes mat i en lastbilsvagn i rörelse, undvikandes farliga bränder eller till och med när du försöka nå en viss plats i ditt kök för att leverera en maträtt samtidigt som du går på rörliga plattformar. Hur kaotiskt det här än kan verka så är Overcooked!-spelen en rolig upplevelse som du kan dela med dina vänner i multiplayer-läge.

Oavsett om du redan är ett fan av serien eller inte så ger samlingen Overcooked! All You Can Eat dig den bästa upplevelsen. Den inkluderar Overcooked! och dess uppföljare Overcooked! 2, plus allt extra innehåll som släppts till båda spelen. Den här samlingen var ursprungligen en exklusiv utgåva för PlayStation 5 och Xbox Series X / S-konsoler när den släpptes förra året, men du kommer snart att kunna spela den på PC. Overcooked! All You Can Eat släpps på PC via Steam den 23 mars.

 

 

Utöver att Overcooked! All You Can Eat har en enorm mängd content så kommer det kommer ha uppdaterad grafik för det första spelet, som ser bättre ut än någonsin, och det kommer också att stödja 4K-upplösning vid 60 FPS på PC. Det kommer också innehålla multiplayer med stöd för flera plattformar, men det kommer inte att finnas tillgängligt vid lanseringen och du måste vänta lite längre för att dela det roliga med dina vänner som spelar Overcooked! All You Can Eat på konsol.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev