Overwatch 2 PvP kommer att visas nästa vecka

Overwatch 2 PvP kommer att visas nästa vecka
NEWS2021 mies 12 22:14

Det har gått ett bra tag sedan Blizzard annonserade att Overwatch 2 var på gång men hittills har inte mycket avslöjats om uppföljaren till deras superpopulära FPS. Spelet tillkännagavs redan 2019 och några av de funktioner som det skulle föra med sig till serien beskrevs då i detalj, bland annat co-op uppdrag, en ny multiplayerkarta där två lag skulle försöka ta kontroll över en gigantisk robot och köra in den på fiendens sida, samt visuella förbättringar som skulle uppdatera spelets utseende. Vi förväntade oss några stora avslöjanden under den senaste BlizzCon men Blizzard har fortsatt att vara ganska hemlighetsfulla kring spelet. Men ingenting varar för evigt och med Aaron Keller som ny chef för Overwatch efter Jeff Kaplans avgång verkar det som om saker och ting kommer att förändras.

 

 

En ny utvecklaruppdatering har nyligen publicerats och genom den har vi fått veta att vi äntligen kommer att kunna se lite Overwatch 2 gameplay. Keller har bekräftat att en livestream som visar ett par timmars material kommer att äga rum den 20 maj. Självklart är spelet fortfarande under utveckling och allt som visas kan komma att ändras, men det ska bli kul att äntligen få veta vad som kommer att vara de stora skillnaderna mellan Overwatch och dess uppföljare. Om vi har tur kommer utvecklarna kanske att prata om övergången mellan de båda spelen eller PvE-aspekten i Overwatch 2.

 

 

Hur som helst verkar Blizzard vara på humör för att avslöja information om Overwatch 2, så vi kan förvänta oss att bli överraskade under de kommande månaderna. Det finns många spelare som inte är säkra på vilken typ av inverkan som lanseringen av uppföljaren kommer att ha på den nuvarande communityn. Kommer Overwatch-spelare att behöva köpa det nya spelet? Kan de fortsätta spela utan problem? Kommer det att finnas någon form av crossplay mellan de båda spelen?

Det finns många frågor om Overwatch 2 som fortfarande behöver ett svar, men den kommande livestreamen kommer att kasta lite ljus över saken nästa vecka.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev