Instant Gaming EU
 
 

Se en timmes spelande av Baldur's Gate III

Se en timmes spelande av Baldur's Gate III

Larian har inte varit blyga när de pratat om funktionerna i Baldur's Gate III och vi har redan haft möjlighet att se en rätt så lång spelvideo när det nya rollspelet i Baldur's Gate-serien avslöjades. Det verkar som att de kommer att fortsätta att visa massor av deras spel innan det görs tillgängligt via Early Access i augusti. Larians chef Swen Vincke har visat en hel timme av Baldur's Gate III-spelet i en ny video, och om du tyckte att den första var bra bör du ta en titt på den här. Den nya videon visar några nya spelsystem för första gången och det ser fantastiskt ut. Självklart, om du föredrar att inte veta något om berättelsen i Baldur's Gate III  kanske du vill skippa att se videon för den innehåller några smärre spoilers.

 

 

Den nya Baldur's Gate III spelvideon visar att en del modifieringar har gjorts för spelet sedan det avslöjades i februari. Initiativsystemet har ändrats och du kan nu välja att kombinera dina karaktärers handlingar hur du vill så länge de har samma initiativ. Det öppnar upp för massor av taktiska möjligheter eftersom varje karaktär har en bred rad olika förmågor som de kan använda. En annan ny egenskap vi såg var inspirationssystemet, vilket tillåter dig att använda särskilda punkter för att repetera dina tärningskast som potentiellt kan vara ett av de värdefullaste verktygen du har i spelet.

Ifall du sett den föregående videon kommer du även att märka att berättelselinjerna har ändrats. Nu berättas Baldur’s Gate III presensform. Du kan även märka några ändringar som gjorts i gränssnittet och en del monster som dyker upp för första gången.

 

 

Baldur's Gate III ser verkligen ut att vara en stark kandidat till att bli ett av de bästa rollspelen som släppts de senaste åren och en värdig uppföljare till de klassiska Baldur's Gate-spelen.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev