Se gameplay från Returnal i en ny video

Se gameplay från Returnal i en ny video

Släppet av nästa generations konsoler för några månader sedan har också gett oss en mängd spel som redan fanns men som på ett eller annat sätt har anpassats till den nya tekniken. Massor av utvecklare har erbjudit spelarna gratis uppgraderingar av sina spel så att de kan spela dem på PlayStation 5 och Xbox Series X / S. Som ett resultat av detta har det inte varit brist på spel att spela på båda plattformarna, men spelarnas uppmärksamhet har också avletts från några helt nya spel som kommer under de följande månaderna. Detta verkar vara fallet med Returnal, en tredje persons shooter som kombinerar sci-fi och psykologiska skräckelement för att leverera en unik upplevelse.

 

 

Returnal utvecklas av Housemarque, skaparna av Resogun. Spelet kommer att släppas exklusivt till PlayStation 5 den 19 mars 2021. Det sätter dig i rollen som Selene, en "Astra space scout" som har fastnat i loop där hon dör och återuppstår samtidigt som hon utforskar en märklig och främmande planet.

Vi kan vi äntligen få se lite gameplay från Returnal i en ny video som just har publicerats på PlayStation-bloggen. Klippet fokuserar på strider och visar upp några av de konstiga vapen som Selene kommer att kunna hitta när hon försöker fly från den helveteslika mardröm hon är fastnat i.

 

 

Spelets Creative director Harry Krueger kommenterar också på vilken typ av gameplay som vi kan förvänta oss att få se i Returnal:

”Med Returnal har vi strävat efter en unik blandning av spelstilar. Den kombinerar den explosiva arkad action vi är kända för med responsiva kontroller och "bullet hell gameplay", och den här gången visas allt i tredje person. Det kommer att bli snabb, frenetisk strid med intensivt skjutande, men också en del utforskning och resande när du utforskar Atropos processgenererade miljöer. Vi  skapade Returnal för att det ska vara en utmanande och givande upplevelse med tillräckligt med variation och djup för att du alltid ska komma tillbaka till spelet för att spela det en gång till. "

Du bör definitivt hålla koll på Returnal om du letar efter ett nytt spel att spela på din PlayStation 5.

278kr.
Returnal
Returnal
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev