Returnal releasetrailer är här!

Returnal releasetrailer är här!

Med Horizon Zero Dawn har Sony bevisat att det har varit en rätt bra idé att låta spel som tidigare var exklusiva för PlayStation släppas till plattformar som PC, fortsätter Sony att släppa spel som bara kan spelas på deras plattform. Returnal är ett av de mest efterlängtade spelen någonsin och passar väl in i den kategorin. Det var ett av de spel som utannonserades under presentationen av PlayStation 5 och sedan dess har vi haft möjlighet att upptäcka lite mer om spelet genom flera videor. En dag före den officiella lanseringen så hjälper releasetrailern till Returnal att sätta stämningen inför släppet genom att visa lite mer om spelupplägget och berättelsen i detta kommande psykologiska skräckäventyr som är en shooter i tredje person.

Returnal sätter dig i rollen som Selene, en rymdpilot som är strandsatt på en isolerad utomjordisk planet. Denna märkliga plats som kallas Atropos är en  fientlig miljö bebodd av aggressiva varelser. Du måste utforska planeten och leta efter ett sätt att fly från den, men det dröjer inte alltför länge innan du på upptäcker att hela planeten är under påverkan av ett mycket märkligt fenomen: en tidsloop som kommer att återställa dig till början av din resa varje gång du dör. Endast genom att prova olika vägar och tillvägagångssätt i spelet kommer du att kunna fly från denna mardrömslika plats. Men ditt äventyr i Returnal kommer inte alls att vara repetitivt eftersom allt förändras varje gång tiden återställs, inklusive de föremål du har till ditt förfogande.

 

 

Roguelike-mekanik, intensiva strider i tredje person, en planet full av hemligheter och märkliga varelser och extrem återspelbarhet är höjdpunkterna i Returnal. Alla dessa saker, tillsammans med en grafik som drar nytta av all kraft i PlayStation 5, kommer att bli tillgängliga i morgon, men du kan redan nu hitta Returnal till bästa pris i vår jämförelsetjänst.

279kr.
Returnal
Returnal
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev