En första titt på The Lord of the Rings: Gollum:s gameplay

En första titt på  The Lord of the Rings: Gollum:s gameplay

När Daedalic Entertainment meddelade att de arbetade på ett Gollum-spel var det många Sagan om Ringen-fans som hoppade av spänning. Den lilla hobbiten är en av de viktigaste karaktärerna i böckerna och hans story används för att förklara hur Saurons ring slutar upp i händerna på Bilbo Baggings. Han spelar en viktig roll genom hela historien och splittringen mellan hans två personligheter ger en dramatisk nyans till berättelsen. Oavsett hur vidrig och förrädisk han är, är han en perfekt huvudpersonen för ett Lord of the Rings-spel.

The Lord of the Rings: Gollum kommer att sätta dig i hobbitens skor när han försöker fly från Barad Dur. Saurons fäste i Mordor är fyllt med onda varelser, inklusive orcer, wargar och spindlar. Eftersom Gollum inte är nån vidare bra krigare måste han göra sitt bästa för att undvika fiender och utnyttja sina färdigheter i klättring och smyga på bästa sätt för att undvika Saurons blick och undkomma den helvetiska platsen.

Vi hade möjlighet att titta på några bilder av spelet tidigare men nu har Daedalic precis publicerat en ny video som visar scener från spelet med riktigt gameplay. Även om videon är ganska kort, är det mer än tillräckligt för att få en glimt av miljöerna, animationerna och det allmänna utseendet på The Lord of the Rings: Gollum.

 

 

Om du vill följa med Gollum på hans farliga resa över Mordor måste du vänta lite längre. Releasedatumet för The Lord of the Rings: Gollum har inte bekräftats ännu, men om utvecklaren redan visar bilder av spelet betyder det  att det kan vara mycket närmare än vi tror. Vi kan knappt bärga oss med att få veta mer om spelet och dess gameplay och mekanik.

  • Officiell webbplats : LOTR Gollum
  • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel
  • Utgivare : Daedalic Entertainment
  • Utvecklare : Daedalic Entertainment
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2023 miessemánnu 25
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev