Sekiro: Shadows Die Twice får ett nytt spelläge och några andra överraskningar

Sekiro: Shadows Die Twice får ett nytt spelläge och några andra överraskningar
2020 suoi 31 03:30

Sekiro: Shadows Die Twice är ett spektakulärt spel som har gjort massor av spelare förtjusta med sina episka strider och imponerande estetik. I princip allt i spelet har redan upptäckts men From Software fortsätter att vårda sitt spel mer än ett år efter att det släpptes och de har överraskat spelarna med en ny gratisuppdatering som ger intressanta tillägg till Sekiro: Shadows Die Twice. Denna uppdatering landar på alla plattformar den 29 oktober och innehåller Reflections of Strength-funktionen, som kommer att tillåta spelare att interagera med alla Sculptors idoler i spelet för att kämpa mot bossarna som de tidigare har besegrat. Du kan använda funktionen ett obegränsat antal gånger och den kommer att visa sig vara värdefull om du vill vässa dina skills när du slåss mot de tuffaste fienderna i spelet.

En annan nyhet som uppdateringen adderar till Sekiro: Shadows Die Twice är i form av Gauntlets of Strength. From Software har inte avslöjat mycket om vad dessa kommer att vara men vi kan föreställa oss att vår favorit Shinobi kommer att få möta vågor av fiender som progressivt blir svårare eller något likt det. Den här uppdateringen kommer även inkludera tre nya outfits för Sekiro, som du kan låsa upp genom att klara Gauntlets of Strength och slutföra spelet. Vi förväntar oss mer detaljer om den här nya funktionen under de kommande veckorna.

 

 

Tillsammans med dessa två tillägg, kommer patchen även att addera en ny flerspelarfunktion som låter spelarna spela in Remnants. De är 30-sekunders videos av deras handlingar i Sekiro: Shadows Die Twice som de kan ladda upp med ett meddelande till andra spelare att se dem. Om en av dina remnants betygsätts av andra spelare kommer du att få healing i spelet.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev