The Elder Scrolls Online - Blackwood har ett mycket mörkt ursprung

The Elder Scrolls Online - Blackwood har ett mycket mörkt ursprung

Sommaren närmar sig och med det närmar sig också släppet av nästa expansion förThe Elder Scrolls Online. Zenimax har redan låtit spelarna uppleva händelserna i det årslånga äventyret Gates of Oblivion med DLC-paketet Flames of Ambition, men nu kommer det komma mycket mer innehåll till spelet i och med den kommande releasen av Blackwood. Det nya kapitlet i spelets berättelse kommer också att ha nya zoner att utforska, massor av uppdrag och nya spelmekaniker, inklusive ett kompanjonsystem. Du kommer för första gången att kunna rekrytera NPC:er som kan hjälpa dig i dina äventyr i Tamriel och det kommer definitivt att vara en spelförändrande faktor, men utöver det är det mest intressanta med Blackwood storyn.

Daedra har alltid varit en av de mest hotfulla fienderna i världen av The Elder Scrolls Online. dessa utomvärldsliga varelser är ganska kraftfulla och deras intriger är vanligtvis bortom vanliga dödligas fattningsförmåga, särskilt när det gäller daedriska prinsar. Vi vet redan att berättelsen om Gates of Oblivion kommer att sätta Prince of Destruction i rampljuset som ett enormt hot vars planer du måste försöka omintetgöra med alla medel, men nu vet vi också om ursprunget till de händelser som har lett till den nuvarande situationen Den oändliga törsten efter makt hos Longhouse Kejsarna och en mörk pakt med ondskans krafter satte allt i rörelse. Mehrunes Dagon är tålmodig nog att vänta på att allting ska komma på plats och nu är det dags att skörda vad han sått i det förflutna.

 

 

The Elder Scrolls Online - Blackwood släpps till PC den 1 juni och till Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 och PlayStation 5 den 8 juni. Du kan hitta spelet till bästa pris på vår jämförelsetjänst redan nu.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev