The Outer Worlds får ett expansionpack

The Outer Worlds får ett expansionpack

Halcyon Colony är en plats där alla som har spelat The Outer Worlds inte kommer att glömma. Obsidian Entertainments action-rollspel visade sig vara en rätt så kul upplevelse, och det är inte överraskande om vi tänker på populariteten av de andra spelen som studion utvecklat, som Pillars of Eternity-serien, Tyranny, och Dungeon Siege 3. The Outer Worlds har demonstrerat att studion fortfarande har det som krävs för att skapa ett fantastiskt spel och erbjuda spelarna ett spännande äventyr fullt av action, även utanför deras komfortzon, eftersom de flesta av deras tidigare spel har ägt rum i en heroisk fantasimiljö och The Outer Worlds är ett sci-fi-äventyr.

The Outer Worlds har mer än tillräckligt med innehåll för att hålla spelarna upptagna under en lång tid, särskilt om du tänker på att du kan utforska Halcyon Colony när du vill. Men det finns mer på väg, för Obsidian har nyss annonserat det första expansionpacket för The Outer Worlds.

 

 

Peril on Gorgon kommer att ta spelarna till asteroiden som ger namn till DLC:et där kommer de att fördjupa sig ännu mer i Adrena-tidens ursprung. Självklart så kommer det vid sidan av det nya området i DLC:et även att finnas nya vapen, sköldar, fienden och mer. Det här första expansionpacket ökar även nivåtaket i spelet till 33, och adderar nya skills och perks som spelarna kan låsa upp.

Peril on Gorgon DLC:et kommer att finnas tillgängligt den 9 september och du kan köpa det separat eller köpa det som en del av The Outer Worlds Season Pass som även inkluderar ett andra DLC som heter Murder on Eridanos vilket senare kommer att finnas tillgängligt. Som vanligt kan du när som helst hitta The Outer Worlds genom att kolla in vårt jämförelseverktyg. 

 

 

  • Officiell webbplats : The Outer Worlds
  • Kategorier : Rollspel
  • Utgivare : Private Division
  • Utvecklare : Obsidian Entertainment
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 golggotmánnu 23
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev