Ny DLC till The Outer Worlds kommer nästa vecka

Ny DLC till The Outer Worlds kommer nästa vecka
2021 njuk 12 18:08

Releasen av The Outer Worlds kom in som en mycket trevlig överraskning när det släpptes 2019. De flesta av oss är vana vid att se utvecklaren Obsidian Entertainment arbeta med en annan typ av spel, dvs rollspel. De ligger bakom några av de mest populära spelen i genren, inklusive Pillars of Eternity, Dungeon Siege III, Tyranny med mera. Men de är också skaparna av Fallout: New Vegas, så de har också bevisat att dom kan leverera bra spel i andra genrer. Det är inte konstigt att The Outer Worlds, som kombinerar båda genrerna med utforskning och en bra historia som stöds av massor av dialog, har skördat en hel del framgång.

The Outer Worlds har redan fått några tillägg som utökade basspelet med en ny planet att utforska. Peril on Gorgon tar dig till Gorgon Asteroiden där du ska ta reda på vad som har hänt på en tidigare forskningsbas som nu verkar lida av resultaten från de mystiska experiment de har utfört. DLC:n lägger också till ett antal nya föremål och funktioner till spelet, och vi förväntar detsamma från den andra och sista expansionen för The Outer Worlds, Murder on Eridanos.

 

 

 

I den nya DLC:n kommer din uppgift att undersöka mordet på den berömda skådespelerskan Halcyon Helen. Detta uppdrag gör att du kan utforska de flytande öarna Eridanos, en lyxig resort som drivs av Rizzo-företaget. Alla kommer att vara misstänkta och endast genom att använda de nya verktygen till ditt förfogande för att förhöra eventuella vittnen och analysera ledtrådar kommer du att kunna hitta skyldiga till detta fruktansvärda brott. Murder on Eridanos kommer också att innehålla flera nya vapen och armors till din karaktär. Naturligtvis beror resultatet av berättelsen på dina val så du måste vara försiktig när du nystar ut det här fallet.

Det sista DLC:et till The Outer Worlds kommer släppas till PC, Xbox One och PS 4 nästa onsdag. Som alltid kan du hitta det bästa priset på vår jämförelsetjänst.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev