The Sims 4 - Nifty Knitting kommer att släppas den här månaden

The Sims 4 - Nifty Knitting kommer att släppas den här månaden

Även om The Sims är ett solospel, så är community-delen en rätt så viktig del av spelet. Spelet låter inte spelarna interagera med varandra direkt i deras Sims, men galleriet tillåter dem att dela sina kreationer, oavsett om det är miljöer eller familjer. Utvecklarna är också väldigt nära spelarna och de pratar regelbundet om spelets nya funktioner, inklusive uppdateringar och utgivningen av nya innehållspack för The Sims 4. 

Utgivningsdatumet för det nya packet som har skapats med hjälp av communityn sedan november 2019, Nifty Knitting, har precis avslöjats. Och faktiskt så har trailern för det här nya packet precis avslöjats, och vid sidan av att berätta för oss att det kommer att släppas den 28e juli så fick vi upptäcka lite mer om det slutgiltiga framställandet av vad Sims 4-communityn röstat för under de senaste månaderna.

 

 

The Sims 4 - Nifty Knitting adderar nya föremål men även ny spelmekanik som är perfekta för ett föremålspack. Det huvudsakliga är förstås stickande, en aktivitet som ger upphov till en ny skicklighet, och som nästan alla Sims kommer att kunna njuta av eftersom barn kan sticka. Föremålen som görs av våra Sims är mångsidiga och de inkluderar klädesplagg som de kan bära, inredningsföremål, och leksaker för småbarn. Ett nytt föremål, gungstolen möjliggör en inte tidigare sedd interaktion för våra äldre sims som medan de gungar kommer att kunna komma ihåg det förgångna som låter dem bli känslosamma på både positiva och negativa sätt.

Ett annat stort tillägg i Nifty Knitting är Plopsy, en försäljningsplattform online där våra sims kan sälja sina stickade kreationer. Den här funktionen kan även användas för att sälja målningar och skulpturer, och vi hoppas även kunna se ljus och sprakande förnimmelser från det senaste expansionpacket, The Sims 4 - Eco Lifestyle. Plopsy kommer även tillåta dig att köpa föremål om dina Sims inte är särskilt kreativa.

Vi ses den 28e juli för släppet av The Sims 4 - Nifty Knitting på PC, Xbox One och PS4.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev