Kinguin HP
 
 

The Sims 4 - Eco Lifestyle kommer att vara nästa expansionpaket för spelet

The Sims 4 - Eco Lifestyle kommer att vara nästa expansionpaket för spelet
2020 mies 7 16:19

Som utlovat när annonseringen gjordes i början på april, så kommer The Sims 4 att få 3 nya paket under de kommande månaderna: ett expansionpaket, ett spelpaket och ett innehållspaket. Det sistnämnda är inte ett mysterium eftersom vi redan vet att det kommer att vara flott stickning som röstats fram av communityn. De andra har varit okända, åtminstone fram tills nu. Det nya expansionpaketet för The Sims 4 annonserades igår och det kallas för Eco Lifestyle.

Det kommande expansionpaketet avslöjades med förhandsvisningen nedan och kommer att släppas den 5e juni. Som alla expansionpaket som släppts hittills för spelet med untantag för Seasons, så kommer The Sims 4 - Eco Lifestyle att visa upp en helt ny stad, Evergreen Harbor och hur den ser ut är upp till dig.

 

 

Det här nya paketet är som namnet antyder fokuserat på ekologi, och den kommer med ett antal nya spelelement för spelet. Vi kan självklart välja att städa upp staden från dess skräp och försöka att minska föroreningar... eller inte. Om du väljer ekologi-vägen integrerar köp/byggnads-läget en värd med nya objekt för temat. De viktigaste tilläggen är energikällorna. Du kan installera vindkraftverk, solpaneler och vattensamlare som minskar dina räkningar. Dina Sims kommer även att kunna ge sig in på en ny kreativ karriär, frilansande hantverkare och tillverka olika föremål för att sedan sälja dem i deras onlinebutik eller via mail. Skapelserna kan självklart göras av återvunna föremål och material. Som vi kan se i förhandsvisningen verkar det som att vi kommer att ha tillgång till teknologiska föremål som kan indikera på en andra karriär, men det behöver ännu bekräftas.

Ett annat intressant spelelement är möjligheten att arbeta på projekt med sims i grannområdet, på bostadsområdets mark, genom ett röstsystem. Du kommer inte vara den enda som bestämmer och du kommer att behöva göra din röst hörd. Bland projekten som finns tillgängliga är det mest anmärkningsvärda en trädgård i bostadsområdet. The Sims 4 - Eco Lifestyle innehåller även ett antal föremål ämnade för trädgårdsarbete, som vertikala grönsaksträdgårdar, men även hus för fåglar och insekter. Slutligen så kommer The Sims 4 - Eco Lifestyle att integrera ett objekt som saknats oerhört sedan The Sims 3, särskilt för Tiny Living-paketet: stegarna!

Även om en del spelare är besvikna på The Sims 4 - Eco Lifestyle-expansionpaketet för att de väntade på ett bondpaket på grund av en falsk läcka så är det ett tillägg som kommer att erbjuda mycket intressanta spelelement för spelet.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev