Ett nytt kit kommer snart till The Sims 4

Ett nytt kit kommer snart till The Sims 4

The Sims 4 fortsätter att utvecklas mer än sex år efter sin release. Trots att spelet blir äldre och att det förekommer rykten om en efterföljare verkar det inte som om The Sims 4 är i slutet av sin livscykel och utvecklarna fortsätter att lägga till innehåll regelbundet via olika typer av paket, men också genom gratis uppdateringar. Nästa expansion som är på gång, och vars releasedatum fortfarande är okänt, ska förbättra två afrofrisyrer och lägga till flera hårfärger. Under tiden har vi dock lite information om kommande innehåll i The Sims 4, tack vare Microsoft Store.

 

 

The Sims-spelare introducerades nyligen till en ny typ av DLC, nämligen Kits. De ska särskiljas från Stuff Packs, eftersom Kits är mindre paket baserade på ett mycket specifikt tema och dessutom kostar mindre. De tre första paketen i detta nya format är Throwback Fit, Bust the Dust och Country Kitchen. Det tillkännagavs att fler paket skulle komma, men temat för nästa paket är känt på grund av en läcka. Många spelare märkte i slutet av förra veckan att ett nytt kit kallat Courtyard Oasis Kit hade dykt upp på Microsoft Store.

Förvandla mitten av din sims hem till ett grönskande, levande utrymme inspirerat av Marockos riader med Sims™ 4 Courtyard Oasis Kit*! Slappna av runt fontänen, beundra det dekorativa kaklet och samla din familj i absolut harmoni.

Det var beskrivningen på webbplatsen innan den togs bort tillsammans med ett releasedatum den 18 maj. Om du tvivlar på läckans äkthet har det officiella Sims Twitter-kontot publicerat en tweet som bekräftar, inte utan en gnutta humor, att The Sims 4 Courtyard Oasis Kit är äkta och att vi bör få veta mer den 17 maj om ytterligare innehåll som kommer till spelet. Det är troligt att de kommer att avslöja följande expansion efter The Sims 4 Snowy Escape.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev