The Sims 4 får en ny sorts DLC:er

The Sims 4 får en ny sorts DLC:er

Efter att en del spelare blev besvikna på The Sims 4 utvecklarna efter utgåvan som gjordes för att fira 20-årsjubileet för serien, har de förväntningarna med firandet under 2021. Ja, jacuzzin som erbjuds spelarna förra året var en del av Spa Day-spelpaketet, och de som redan betalade för det kände sig nästan kränkta. I år har spelarna blivit bortskämda med 21 nya föremål i lägena Skapa en sim och bygg. De har designats av några av de bästa innehållsskaparna i communityn som HeyHarrie, Peacemaker och Grimcookies. Men det finns fler överraskningar som väntar i The Sims 4.

Informationen läcktes ut för några dagar sedan, men Maxis gjorde den officiell under gårdagens livestream: The Sims 4 kommer snart att få en ny sorts DLC. Det var tre av dem fram tills nu. Expansioner, som är färgkodade i ljusblå, Game Packs som är mörkblå och slutligen Stuff Packs som är gröna. Den nya typen av förpackningar kommer helt enkelt kallas för ”Kit”. De är mindre än Stuff Packs och erbjuder en rätt liten mängd innehåll men till ett ganska lågt pris. De fokuserar särskilt på en aspekt av spelet, som  skapa en sim-läget, köp/bygg-läget eller gameplay.

 

 

Vid släppet av den nya typen av DLC kommer tre kit redan finnas tillgängliga, var och en med fokus på en av de ovannämnda aspekterna. Throwback Fit Kit erbjuder dig tjugo olika klädesplagg och accessoarer för att ge dina simmar ett färgglad 90-tals sportig look. Country Kitchen Kit bidrar med en helt ny uppsättning köksmöbler, inklusive golv och tapeter, samt flera dekorativa föremål. Slutligen innehåller Bust the Dust Kit fem föremål, alla dammsugare, men de kommer att vara en total nyhet när det gäller gameplay. Dina simmars hem blir nu dammiga om du inte dammsuger tillräckligt och dammråttor (i form av "dammkaniner" kan dyka upp). Till det kommer också två nya ambitioner.

Kits för The Sims 4 kommer förmodligen släppas regelbundet, ungefär en gång i månaden, vilket är ett bra tillfälle om du vill få lite specialiserat innehåll till en låg kostnad.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev