Prince of Percia: The Sands of Time remaken försenas ytterligare

Prince of Percia: The Sands of Time remaken försenas ytterligare

Ubisoft verkar ha fler problem än väntat när dom försöker avsluta sin Prince of Persia: The Sands of Time Remake. Den nya versionen av det klassiska actionspelet tillkännagavs i september 2020 och släppet har redan skjutits upp ett par gånger. Detta kanske inte är en överraskning för dem som har följt nyheterna om spelet de senaste månaderna, eftersom det är välkänt att grafiken från Prince of Persia: The Sands of Time Remake inte föll en majoritet av fansen av Prince of Persia-serien i smaken. Ubisoft India skyllde på motorn som används för att skapa spelet, vilket är densamma som används för Assassin's Creed. Den kunde inte anpassas ordentligt till den sorts linjära gamplay som finns Prince of Persia: The Sands of Time Remake då motorn var utformad för spel i öppen värld. Oavsett fallet så har studion inte associerat förseningarna av släppet av spelet med grafikproblemen.

 

 

Det var menat att vi skulle kunna spela Prince of Persia: The Sands of Time Remake i mars 2021, men i ett nytt Tweet från utvecklingsteamet bekräftar de att det kommer dröja ytterligare för att dom ska  få färdigt spelet.

Sedan vi tillkännagav Prince of Persia: The Sands of Time Remake i september fick vi mängder av feedback från er  om denna älskade franchise.

Det är er passion och e trstöd som driver vårat utvecklingsteam att göra det bästa möjliga spelet. Med det sagt har vi fattat beslutet att flytta utgivningan av Prince of Persia: The Sands of Time Remake till ett senare datum. Denna extra utvecklingstid kommer att göra det möjligt för våra team att leverera en remake som känns fräsch och samtidigt är troget mot originalet.

Vi förstår att uppdateringen kan komma som en överraskning och vi kommer att fortsätta hålla dig uppdaterad om Prince of Persia: The Sands of Time Remake. Under tiden vill vi tacka er för ert kontinuerliga stöd.

Som ni kan se så finns det fortfarande inget releasedatum för Prince of Persia: The Sands of Time Remake så vi vet inte riktigt vad vi kan vänta oss. 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev