Kinguin advent rest
 
 

Alone in the Dark hoppar in i rampljuset denna vecka

Alone in the Dark hoppar in i rampljuset denna vecka

Många av de fans av survival horror-genren som har varit med ett tag har förmodligen en liten plats i sina hjärtan för Alone in the Dark. Originalspelet från Infogrames släpptes 1992 och kan betraktas som en föregångare till genren. Mer än 30 år senare skapar THQ ett nytt Alone in the Dark som en hyllning till originalet. Spelet var announced för ett tag sedan men vi vet väldigt lite om det. Lyckligtvis kommer detta att ändras så snart som denna vecka.

Omstart av en riktig klassiker

THQ har tillkännagivit en utställning på Alone in the Dark som kommer att avslöja massor av detaljer om den kommande nystarten av den klassiska skräckfranchisen. Medan den officiella beskrivningen av spelet inte lämnar några tvivel om dess innehåll, har vi ännu inte upptäckt hur trogen originalet den nya Alone in the Dark kommer att vara.

"Detta kärleksbrev till det banbrytande originalet låter dig uppleva en hemsökande historia genom ögonen på en av två huvudpersoner. Spela som antingen Edward Carnby eller Emily Hartwood och utforska dina miljöer, slåss mot monster, lös pussel och avslöja den obehagliga sanningen om Derceto Manor..."

Alone in the Dark är ett spännande övernaturligt mysterium som låter dig ta del av de hemligheter som döljs i Derceto Manor under en resa genom dess historia. Det ska bli mycket intressant att se hur det nya spelet tar sig an en sådan upplevelse för att modernisera den utan att förstöra dess väsen. Om du inte vill missa den kommande showcasen kommer den att äga rum imorgon klockan 5 PT / 8 ET. Lanseringen av spelet har inte avslöjats ännu, men vi kanske vet det under evenemanget. I vilket fall som helst kan du förbeställa Alone in the Dark cheap med vår komparator redan.

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Embark on the thrilling journey of Red Dead Redemption 2, where bravery and cunning lead through wild lands. Ready to defy the laws of the Wild West? Saddle up for an adventure filled with danger and redemption!
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev