Instant Gaming EU
 
 

Assassin's Creed Mirage kommer enligt uppgift i oktober

Assassin's Creed Mirage kommer enligt uppgift i oktober

Ubisoft går inte precis igenom sina bästa stunder. Det franska företaget uppnådde inte bra resultat förra året med några av sina utgåvor. Titlar som Skull and Bones tar längre tid än väntat medan andra som Beyond Good and Evil 2 helt har försvunnit från radarn. I ett sådant scenario satsar Ubisoft på en av sina mest populära serier för att rädda 2024. Vi pratar naturligtvis om Assassin's Creed.

Efter framgången med Assassin's Creed Valhalla verkar utvecklaren ta en något annorlunda riktning med Assassin's Creed: Mirage. Det kommande spelet kommer att erbjuda en mindre och mer intim upplevelse, more character-driven, och mycket närmare de första delarna i serien.

Det nya spelet kommer att vara en återgång till seriens ursprung med en berättelse set in Baghdad under det persiska imperiets storhetstid. I huvudrollen finns Basim, en ung gatutjuv som söker rättvisa och blir medlem i en hemlig organisation som kommer att förändra hans liv och berättelsen för alltid. Ubisoft siktar på att leverera ett spel som är mer fokuserat på smygande och lönnmord med Assassin's Creed Mirage, vilket är något som fansen av serien har efterfrågat ett tag.

Fler resurser för serien

Ubisoft har nyligen avslöjat planer på att utöka teamet som arbetar med Assassin's Creed med 40% under de kommande åren, från 2.000 till 2.800, vilket visar deras engagemang för serien. Assassin's Creed Mirage kommer att vara det första spelet som drar nytta av en sådan förbättring. Under tiden finns det rapporter som pekar på att spelet släpps i oktober, men inget har officiellt bekräftats hittills.

Vi kommer säkert att veta mer om Assassin's Creed Mirage i den kommande Ubisoft Forward, som är planerad till den 12 juni. Naturligtvis, om du vill förbeställa din kopia till bästa pris, kan du redan kolla in de bästa erbjudandena på Assassin's Creed Mirage CD keys med vår komparator.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev