Instant Gaming EU
 
 

Civilization VI avslutar säsongen med en sista uppdatering

Civilization VI avslutar säsongen med en sista uppdatering

Sid Meiers Civilization-serie har förändrats mycket genom åren men det har lyckats behålla en bred spelarbas. Det är förmodligen den spelserien som har bidragit mest till populariteten hos den turbaserade strategigenren. Att välja din nation och utveckla den genom tiderna allteftersom du bygger städer och lägger beslag på territorium är de grundläggande elementen i ett spel som är väldigt djupt i många aspekter av dess spelande. Som den senaste delen i serien har Civilization VI massor av nya spännande funktioner och erbjuder många alternativ när det gäller att utveckla din civilisation och vinna men det finns också en mängd expansioner som lägger till nya civilisationer och ytterligare funktioner i spelet .

Men det är inte bara DLC:s som du behöver betala för i Civilization VI,  utvecklaren Firaxis Games har också släppt en hel del gratis uppdateringar som gett oss extra innehåll till spelet. I och med den pågående säsongens avslut så kommer Civilization VI att få en sista uppdatering den 22 april. Den kommer att innehålla tre nya enheter som alla civilisationer kommer att kunna använda i sina arméer: Line Infantry utrustad med skjutvapen, Man-At-Arms svingande dubbelhandsfattade krigshammare och Trebuchets som kan slunga stora stenblock. Uppdateringen kommer också att ge balansförändringar för många civilisationer och det kommer att justera kraften hos de flesta enheter i spelet för se till att hålla taktiska strider lika utmanande som alltid.

 

 

Detta kommer att vara den sista uppdateringen som ingår i New Frontier Pass for Civilization VI, men Firaxis har ännu inte meddelat någon ny del av serien. Därför är det ganska troligt att de gör sig redo att avslöja en ny roadmap för den kommande säsongen av spelet. Vi borde höra om det under de kommande veckorna. Under tiden kan du hitta Civilization VI och dess expansioner till  bästa priset på vår jämförelsetjänst.

  • Officiell webbplats : Civ6
  • Kategorier : Strategi
  • Utgivare : 2K
  • Utvecklare : Firaxis Games
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2016 golggotmánnu 20
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev