Instant Gaming EU
 
 

Köp Civilization VI: Gathering Storm

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gathering Storm är den andra expansionen för Civilization VI, det senaste spelet i den populära turbaserade strategin 4X-serien som utvecklats av Firaxis Games. Gathering Storm innehåller nya geologiska och meteorologiska händelser som gör utvecklingen av din civilisation genom tiderna ännu mer utmanande. Expansionen släpper loss naturens krafter som återspeglar den enorma inverkan som en föränderlig planet har på dina bosättningar genom översvämningar, stormar och till och med vulkaner. Du måste anpassa dina städer för att överleva till dessa händelser.



    Klimatförändringar och miljökostnader kommer också att vara viktiga i Gathering Storm, och användningen av föroreningar av förbrukningsbara resurser kan få mycket allvarliga långsiktiga konsekvenser för er civilisations utveckling. Naturligtvis kommer ny avancerad teknik och tekniska projekt att hjälpa er att mildra alla dessa problem om ni hanterar dem på rätt sätt.



    På den politiska sidan kommer en ny form av valuta att införas. Favor kommer att spåra din diplomatiska goodwill och den tjänar bland annat som rösträtt under en världskongress, där du kommer att kunna godkänna resolutioner för att påverka alla spelares agendor med positiva eller negativa effekter som kommer att vara på plats tills nästa världskongress hålls. Och om du lyckas bli vald till världsledare och visar tillräckligt diplomatiskt ledarskap för att få tillräckligt många poäng kan du uppnå en diplomatisk seger.



    Civilization VI: Gathering Storm kommer också att inkludera nio nya civilisationer i spelet, var och en av dem med sin respektive ledare, unika byggnadsenheter och förmågor, vilket gör att du kan ta ditt spelande till en helt ny nivå.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Civilization VI

    De bästa priserna för Civilization VI: Gathering Storm

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Civilization VI: Gathering Storm

    dope
    dope
    2018 juov 15 15:44 dlcompare.com
    It's a bit of an odd choice to have the default text of the "name" section of the game search as "type your research."
    Det är ett lite märkligt val att standardtexten i avsnittet "namn" i spelsökningen är "skriv din forskning".
    FredP
    FredP
    2018 juov 14 18:23 dlcompare.fr
    Une extension à civ ? obligé de l'avoir ! :D
    En förlängning av civ? måste finnas! :D
    Tanguy CLEMENT
    Tanguy CLEMENT
    2018 juov 14 18:03 dlcompare.fr
    Il à l'air génial ????
    Han ser bra ut ????
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev