Kinguin HP
 
 

Firaxis annonserar mer innehåll för Civilization VI

Firaxis annonserar mer innehåll för Civilization VI
2020 mies 12 15:44

Civilization VI innehåller inte få alternativ när det gäller expansionpaket. Både Civilization VI: Gathering Storm och Civilization VI: Rise and Fall adderar massor av funktioner till spelet och introducerar några spelmekanismer som gör simuleringsspelet från Firaxis Games ännu intressantare. Men utvecklarna har presenterat en vägkarta för de kommande månaderna och det verkar vara ganska många tillägg i deras planer för Civilization VI. Ett splitternytt säsongspass som kallas Civilization VI - New Frontier Pass är sättet att introducera sex olika DLC som kommer att släppas under de kommande tio månaderna.

 

Med start den 21a maj släpper Firaxis Games en ny DLC varannan månad. Var och en av dem kommer att inkludera nya civilisationer med deras ledare och exklusiva enheter och byggnader, men även nya resurser, städer, distrikt och spellägen. Det är en hög med innehåll som kommer att krydda spelet med massor av olika alternativ och som kommer att tillåta spelarna att fokusera på olika strategier. Några av funktionerna inkluderade i dessa DLC:s kommer att kräva att spelare har Gathering Storm eller Rise and Fall för att fungera, men det mesta av innehållet kommer att vara spelbart enbart med grundspelet. Det första DLC:t är Maya & Gran Colombia Pack, vilket adderar två nya civilisationer och ledare, nya stadsstater, resurser, naturliga underverk och till och med det splitternya Apocalypse-spelläget, endast för de som har Gathering Storm.

 

civilization 6 roadmap

 

Men om du inte är villig att betala för nytt innehåll i Civilization VI, så har Firaxis Games fortfarande några nyheter på lager åt dig, och de kommer att släppa totalt sex gratisuppdateringar mellan DLC-packen, inklusive i Civilization VI - New Frontier Pass. De kommer att introducera balansändringar och gratis innehåll som inte ännu har specificerats. Medan du väntar på att det nya innehållet ska släppas kan du kolla in det bästa priset för Civilization VI och dess expansionpaket i vårt jämförelseverktyg.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev