Diablo 4 live-action trailer är häpnadsväckande

Diablo 4 live-action trailer är häpnadsväckande

Blizzard har avslöjat sin senaste trailer för sommarens största blockbuster: Diablo 4. Trailern är regisserad av Oscarsvinnaren Chloé Zhao och visar vanliga människor i Sanctuary och hur det pågående kriget mellan Diablos änglar och demoner påverkar deras liv.

Videon regisserades av Kiku Ohe inför den globala lanseringen av Diablo 4, den fjärde delen av det berömda gotiska rollspelet, som gör sin debut den 6 juni 2023.

I den mörka världen Sanctuary - ett rike som har belägrats av fruktansvärda monster medan de höga himlarna och de brinnande helvetena utkämpar destruktiva strider mot varandra - fångar Saviors Wanted den uppslukande och mörka värld som serien är känd för och levererar den typ av filmiskt drama som finns i spelet. Med en gripande berättelse som väver in känslor och mänsklighet i spelets karaktärer tar reklamfilmen tittarna med på en resa av förstörelse i händerna på Lilith, den välsignade modern som är fast besluten att styra över Sanctuary ännu en gång.

"Genom att arbeta med Blizzard fick vi den fantastiska möjligheten att ge liv åt den mörka, spännande och fantasifulla världen i Diablo IV", säger Chloe Zhao. "Diablo-fansen är mycket passionerade, och många har spelat spelet i över två decennier. Vi vill göra det rätta för fansen, hedra spelets rika berättelser och viscerala världsbygge och samtidigt väcka de starka känslor som spelarna känner när de fördjupar sig i spelet."

All Hail Lilith

I latest story trailer introducerade Blizzard oss för Lilith och hur hennes inflytande skapar plågor i den mänskliga världen, kallad Sanctuary. Diablo 4 utspelar sig femtio år efter Diablo 3: Reaper of Souls. Här berättas historien om Lilith och Inarius, skaparna av Sanctuary, och deras försök att undkomma den eviga konflikten, en krigföring mellan de brinnande helvetena och de höga himlarna.

Mitt i denna värld av lidande och ständiga strider finns vår huvudperson, som tar på sig rollen som en av fem klasser: de formskiftande druiderna, smidiga skurkarna, elementära trollkarlarna, brutala barbarerna och listiga nekromantikerna. När spelarna växer i kraft kan de bygga upp sin spelupplevelse i riktningar som tilltalar dem och experimentera med färdighetsträd för att visa upp kompletterande trollformler och förmågor.

Diablo 4 släpps den 6 juni 2023, med plattformsspel och progression på Windows PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 och PlayStation 4, plus couch co-op på konsoler vid lanseringen. Du kan kolla in vår jämförelse för att hitta det billigaste Diablo 4 CD keys och ge dig ut på en infernalisk resa mot Sanctuary för att rädda invånarnas själar.

190kr.
Diablo 4
Diablo 4
  • Officiell webbplats : Diablo 4
  • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel , Hack & Slash
  • Utgivare : Blizzard Entertainment, Inc.
  • Utvecklare : Blizzard Entertainment, Inc.
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2023 geassemánnu 5
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev