Diablo 4 gameplay trailer förbereder dig för lanseringen

Diablo 4 gameplay trailer förbereder dig för lanseringen

Knappt ett par veckor före lanseringen av Diablo 4 är marknadsföringskampanjen i full gång. Efter den senaste second open beta test, som följdes av ännu fler spelare än den föregående, har Blizzard bekräftat att servrarna är redo att leverera bästa möjliga upplevelse vid lanseringen. Det kommer att bli en ganska viktig fråga, eftersom Diablo 4 skiljer sig märkbart från sina föregångare och spelarna kommer att kunna dela världen för äventyr och till och med slåss mot varandra i PvP-strider.

Din återkomst till Sanctuary-världen kommer att markera början på en ny era för serien. Diablo 4 är tänkt att få dig att spela mycket längre och det kommer att innehålla massor av säsongsbetonade post-launch content som går utöver att upprepa slumpmässiga fängelsehålor med högre svårighetsgrad på kortast möjliga tid. Berättelsen kommer att vara viktigare än någonsin i Diablo 4, och Liliths ankomst till Sanctuary-världen kommer att förändra den för alltid.

Kämpa för att rädda Sanctuary

Den senaste utgåvan av Diablo 4 gameplay launch trailer kan vara det sista steget i processen för att göra sig redo för den senaste delen i den mest populära ARPG-serien genom tiderna. Den visar några av hjältarna som slåss mot de horder av monster och demoner som du kommer att stöta på i spelet.

Diablo 4 siktar på att bli en av de största succéerna 2023. Lanseringen är planerad till den 6 juni på PlayStation- och Xbox-konsoler samt PC, men du kan börja spela fyra dagar tidigare om du köper Ultimate Edition. Du kan redan nu hitta din Diablo 4 CD key till bästa pris med vår jämförelsetjänst.

190kr.
Diablo 4
Diablo 4
  • Officiell webbplats : Diablo 4
  • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel , Hack & Slash
  • Utgivare : Blizzard Entertainment, Inc.
  • Utvecklare : Blizzard Entertainment, Inc.
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2023 geassemánnu 5
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev