Instant Gaming EU
 
 

Dragon's Dogma II visar upp sin första gameplay-trailer

Dragon's Dogma II visar upp sin första gameplay-trailer

Ett decennium efter att Dragon's Dogma: Dark Arisen introducerade oss för draken Grigori och våra uppskattade bönder får vi äntligen en ordentlig titt på uppföljaren. PlayStation Showcase delade med sig av en gameplay-trailer för Dragon's Dogma II, som verkar fördubbla de funktioner som gjorde det första spelet så bra.

Det fanns visserligen ingen HUD på gameplayet, vilket ibland kan förändra vårt perspektiv på hur ett spel fungerar och känns. Men att se våra Arisen trolla med trollformler medan våra Pawns klättrar över ett troll visar oss hur fantastiskt Dragon's Dogma II kommer att bli.

Detta berättelsedrivna action-RPG för en spelare utmanar spelarna att använda sin kreativitet och nyfikenhet för att forma sin egen upplevelse. Oavsett om det handlar om din Arisens kallelse, vilka Pawns du väljer till din grupp eller hur du hanterar mångfacetterade spelsituationer, kretsar världen i Dragon's Dogma II kring valmöjligheter. I Dragon's Dogma: Dark Arisen hade spelarna upp till nio kallelser, spelets klasser. Var och en av dem erbjöd ett unikt spelupplägg med nya mekaniker. Bönderna kunde också skräddarsys för att passa din gruppsammansättning.

Med Capcoms avancerade RE ENGINE, som visats i Monster Hunter Rise och Street Fighter 6, kommer Dragon's Dogma II att visa livfullt detaljerad grafik i kombination med uppslukande fysik och komplex och reaktiv karaktärs-AI för att skapa en miljö där beslut, och deras konsekvenser, kommer till liv. Både dina medspelare och fiender kommer att reagera dynamiskt på dina handlingar på slagfältet, oavsett om du klamrar dig fast vid monstrens ryggar eller försöker besegra dem på avstånd.

Dragon's Dogmas historia var intressant, men berättelsen hade ett svagt utförande. Förhoppningsvis kommer denna nya post att kötta ut en mer kortfattad och spännande berättelse:

Dragon's Dogma II börjar i ett underjordiskt fängelse, där Dragon's röst ekar i dimman av förlorade minnen. Med sitt hjärta taget av Draken, sätts Arisen på en väg för att dräpa symbolen för världens förstörelse när den svävar genom himlen på massiva vingar och andas flammor som bränner allt i sin väg. Mellan människornas domäner och den nyligen introducerade beastren-rasen måste en hjälte uppfylla sitt bortglömda öde och göra anspråk på tronen. Upp till tre mystiska utomjordiska varelser, så kallade Pawns, följer med Arisen under hela deras resa. Pawns skapar känslan av en kooperativ spelupplevelse genom att erbjuda unika egenskaper, färdigheter och kunskap från sina erfarenheter med andra Arisen.

Capcom bekräftade att spelet kommer att släppas till PlayStation 5, Xbox Series och PC via Steam. Ett lanseringsdatum har ännu inte tillkännagivits, men håll utkik i vår jämförelsetjänst på cheap Dragon's Dogma II CD keys och förbered dig på att uppfylla ditt öde, Arisen.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev