Instant Gaming EU
 
 

Alltfler rykten om Battlefield 6 dyker upp

Alltfler rykten om Battlefield 6 dyker upp

Det har gått mer än två år sedan Battlefield V kom ut och fansen av serien väntar nu ivrigt på nästa del. Det har redan gått rykten om ett nytt spel ett tag. Electronic Arts bekräftade för några månader sedan att nästa Battlefield-spel verkligen är under utveckling och att det kommer att släppas i slutet av det här året. Det verkar som om detta har orsakat en uppkomst av nya rykten om Battlefield 6, som nyligen har blivit ett hett ämne.

De nya rykten inkluderar påstådda läckor från olika insiders. Det är uppenbart att varje gång vi pratar om rykten bör informationen tas med ett par nypor salt eftersom den kommer från inofficiella källor. Nu när brasklappen är klar kan vi skriva vad ryktena faktiskt handlar om.

Ett av ryktena som får mest uppmärksamhet är det som säger att det nya spelet helt enkelt kommer att kallas Battlefield. Ett annat rykte avslöjades för några månader sedan av en viss Thomas Henderson, som hävdade att spelet skulle ha ett Battle Royale-läge som liknar Call of Duty Warzone. Detta rykte verkar nu trovärdigt eftersom det "bekräftades" för några dagar sedan av Roberto Serrano, chefredaktör på 4News.it. Vad som är ganska intressant med den här historien är det tweet som det officiella Battlefield-kontot svarade med:

 

 

Det är med glimten i ögat och ett smart sätt att förneka informationen i det ursprungliga tweetet, men det är också ganska intressant. Mer information om nästa Battlefield-spel cirkulerar redan och det finns folk som talar om en "revolutionary" kampanj. Hur som helst, vad som borde hända inom en snar framtid, är ett officiellt tillkännagivande av spelet, eftersom Battlefield 6 är planerat för släpp i år. Alla våra tvivel borde hitta ett svar då.

 

95kr.
BF 2042
BF 2042
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev