Svårighetsnivåerna i Magic: Legends förklarade

Svårighetsnivåerna i Magic: Legends förklarade

Magic: The Gathering var en pionjärer inom samlingsbara kortspel och det första som blev en global hit. Det följdes av andra som Pokémon, och efter ett tag kunde vi njuta av spelet på våra datorer. Numera är genren full av alla typer av spel med olika mekaniker och företag som Blizzard har sina egna samlingsbara kortspel. Magic: The Gathering har fortfarande en hel del fans, och tillkännagivandet av Magic: Legends skapade stora förväntningar hos dem, även om spelet är ett actionrollspel i stället för ett rent kortspel.

 

 

Det nya free-to-play spelet inspirerat av Magic: The Gatherings universum kommer att sätta dig i skorna på en kraftfull Planeswalker på äventyr genom Dominaria och andra plan. Du kommer delta i snabba strider och utforska kartor fulla av fiender samtidigt som du samlar resurser för att låsa upp och öka kraften på kort som representerar de olika färdigheterna som du kan använda i strid.

Magic Legends design lead, Adam Hetenyi har visat upp lite mer om mekaniken i spelet i ett nytt video- och blogginlägg där han berättar om olika svårighetsgrader i spelet. Magic: Legends har fyra svårighetsgrader, från Normal till Master. Var och en av dem kommer att vara mer utmanande än den tidigare och du kommer att låsa upp dem genom att gå genom storyn. Vid svårare svårighetsgrader kommer gameplay att påverkas av en mängd enchantments som kan ändra olika aspekter av spelet och påverka antingen specifika regioner eller hela världen.

 

 

Det ser ut som att Magic: Legends kommer bli en intressant kombination av Diablo 3 och Magic: The Gathering och bör kunna spelas någon gång i år. Inget releasedatum för spelet har bekräftats än, men en öppen beta kommer starta den 23 mars. Om du vill delta i det kan du logga in genom att besöka den officiella webbplatsen.

  • Kategorier : Rollspel , Strategi , Hack & Slash
  • Utgivare : Perfect World Entertainment
  • Utvecklare : Wizards of the Coast
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2021 njukčamánnu 23
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev