Magic: Legends avslöjar en sjätte klass

Magic: Legends avslöjar en sjätte klass

Magic: Legends har fått mycket kritik sedan den öppna betaversionen av spelet startade för några dagar sedan. Det vanligaste klagomålet handlar om att en av klasserna är låst mellan en slags betalvägg. Ursprungligen var Dimir-assassain klassen endast tillgänglig från "booster-paket" men trycket från alla klagomål gjorde att Cryptic gjorde det till en fast belöning som spelarna får från sina Battle Pass. Magic: Legends-spelare kan nu låsa upp den nya klassen i spelet bara dom har investerat tillräckligt med tid i spelet.

Efter detta tillkännagivande har utvecklaren också gått in på lite mer detaljer om Dimir Assassin-klassen i en ny video som avslöjar alla skills som den sjätte Planeswalkern i Magic: Legends kommer ha.

 

 

Dimir Assassin är en dödlig kämpe med spectral knives som vapen. Han är den första karaktären i Magic: Legends vars startuppsättning av spells med olika färger. Han kombinerar blå och svart mana för att få in en mängd slag mot sina motståndare i strid och rusa genom slagfältet. På nivå 30 kommer han också att låsa upp en unik skill disinformation, som också kan användas av andra planeswalkers för att få bort buff från fiender och ge buff till de varelser de summonar. Han kommer i stor utsträckning att använda discard för att öka sin stridskapacitet och kontrollera stridens flöde. Den nya klassen är ett mycket intressant tillskott till Magic: Legends och öppnar dörren för andra klasser som fokuserar på mer än en manafärg från början.

Magic: Legends kommer troligen att få ett gäng förändringar under de kommande veckorna, eftersom all feedback från spelarna som njuter av den öppna betan fortsätter att komma in. Spelet behöver fortfarande poleras i vissa aspekter, särskilt när det gäller "rubberbanding" som en hel del spelare har upplevt. Vi kommer behöva vänta lite längre för att se om utvecklarna lyckas lösa alla problem.

  • Kategorier : Rollspel , Strategi , Hack & Slash
  • Utgivare : Perfect World Entertainment
  • Utvecklare : Wizards of the Coast
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2021 njukčamánnu 23
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev