Magic Legends open beta kommer öppna snart

Magic Legends open beta kommer öppna snart

Magic: Legends nämndes första gången 2017, när vi fick veta att Perfect World och Cryptic, utvecklarna av Neverwinter, meddelade att de arbetade med ett nytt projekt baserat på Magic: The Gathering-licensen. Även om namnet Magic: Legends inte bekräftades då så presenterades spelet som ett MMORPG-spel som utspelas i samma universum som det berömda och tidlösa kortspelet.

Magic: Legends visades inte upp på riktigt förrän under Game Awards 2019, där vi fick se den första videopresentationen av spelet. Då fick vi veta att spelet skulle kretsa kring planeswalkers. Avslöjandet gjorde många spelare besvikna, inte för att spelet inte såg bra ut utan för att Magic: Legends var ett action-RPG istället för en MMORPG som många av fansen av Magic förväntade sig. Utvecklingen av spelet har gått stadigt framåt och ett antal alfafaser tillgängliga för ett begränsat antal spelare har ägt rum sedan dess. Utvecklarna meddelade nyligen att så många som 100 000 spelare har provat Magic: Legends och att antalet kommer att öka dramatiskt inom en snar framtid.

Om du fick chansen att delta i alfatesterna så har en öppen beta nu utannonserats till den 23 mars 2021. Den kommer endast att finnas på PC och det kommer att vara ett mycket bra tillfälle att prova Magic: Legends före lanseringen senare i år till PS4, Xbox One och PC. Flera aspekter av spelet, till exempel progressionssystemet, har redan modifierats tack vare dessa testfaser och några nya funktioner har lagts till, bland annat ett system för utrustning. Hur länge betan kommer hålla på och innehållet för den är ännu inte känt, men mängden content som har lagts till sedan början av alfafaserna verkar redan ganska stort. Slutligen kunde vi också upptäcka fler saker om spelet i videon nedan, som har publicerats av IGN och visar hur du kommer bygga dina lekar i Magic: Legends.

 

 

  • Kategorier : Rollspel , Strategi , Hack & Slash
  • Utgivare : Perfect World Entertainment
  • Utvecklare : Wizards of the Coast
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2021 njukčamánnu 23
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev