Magic Legends avslöjar en ny klass

Magic Legends avslöjar en ny klass

2017 annonserade Wizards of the Coast att universumet av Magic The Gathering skulle representeras i form av ett MMORPG-spel. När Magic Legends avlösjades vid Game Awards i december 2019 så tänkte vi naturligtvis att spelet skulle bli ett av dessa, men med tanke på vad vi sett så här långt så ser spelet mer ut som ett action-RPG eller till och med som ett hack 'n' slash-spel. Med det sagt vet vi även att det kommer att vara spelbart i samarbetsläge, och bör erbjuda MMO-element som vi knappt sett fram tills nu.

Utgivningen av Magic Legends är planerat att släppas till PC i år och till PlayStation 4 under 2021 och Xbox One. En del information om spelet har dock redan avslöjats, som det faktum att vi kommer att spela som en Planeswalker, spelet genomgår fortfarande alpha-testandet. Varje klass i Magic Legends kommer att motsvara en av mana-färgerna i Magic The Gathering-kortspelet: blå, röd, grön, vit och svart. Vi vet redan om de första tre, Mind Mage, Geomancer och Beastcaller, men en fjärde har avslöjats - Sanctifier. Sanctifier är en vitfärgad Planeswalker och som i kortspelet är den nära associerad med ljuset:

Whether it is punishing the enemy with blazing light projectiles or healing the wounds of their companions, Sanctifiers are second to none. Call upon angels, paladins, and other followers devoted to a noble cause to protect you as your righteous wrath descends on the opposition.

 

 

Sanctifier är en klass som kommer att slåss på distans och som kan hela sina allierade. Han kommer att ha en hel rad olika offensiva och defensiva besvärjelser tillgängliga, och han kommer att kunna sammankalla varelser med lifelink.

Med Sanctifier finns det endast en av klasserna som kommer att vara tillgänglig att upptäckas vid lanseringen av Magic Legends. Även om vi inte vet när gratisspelet kommer att släppas så kan du registrera dig för att delta i betan.

  • Kategorier : Rollspel , Strategi , Hack & Slash
  • Utgivare : Perfect World Entertainment
  • Utvecklare : Wizards of the Coast
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2021 njukčamánnu 23
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev