Resident Evil Re: Verse försenas

Resident Evil Re: Verse försenas

Lanseringen av Resident Evil Village är inte långt bort då lanseringsdatumet är satt till den 7 maj nästa vecka. Under de senaste månaderna har spelarna haft möjlighet att upptäcka en hel del saker om berättelsen och spelupplägget i spelet, främst genom flera videor och ett par demos. Som vi nyligen berättade, kommer en tredje demo att finnas tillgänglig från och med den här helgen, men den kommer inte att innehålla multiplayerspelet, Resident Evil Re: Verse, som var spelbart under ett separat beta-evenemang förra veckan.

Inget lanseringsdatum angavs för multiplayerdelen av Resident Evil Village, och då inget annat sades var det lätt att tro att Resident Evil Re: Verse skulle släppas på samma datum som huvudspelet, vilket var fallet med föregångaren. Nu verkar det som om det inte kommer att bli så. Spelets officella website har nämligen uppdaterats och där kan man nu läsa att Resident Evil Re: Verse kommer att släppas "under sommaren 2021", utan någon ytterligare precisering. Detta är förmodligen en besvikelse för alla spelare som förfördes av betaversionen och förväntade sig att kunna spela Resident Evil Re: Verse redan den 7 maj.

 

 


Ytterligare information har också dykt upp på den officiella webbplatsen och bekräftar att den nya generationens konsoler inte kommer att ha en dedikerad version av Resident Evil Re: Verse. Om du spelar på Playstation 5 eller Xbox Series X/S kommer du att få exakt samma version som på Playstation 4 och Xbox One. Inga ytterligare detaljer angående denna info ges, så vi vet inte om nya versioner kommer senare eller om det bara inte finns på agendan.

I vilket fall som helst kan du hitta spelet till det bästa priset på vår jämförelsetjänst oavsett om du vill spela multiplayerläget i Resident Evil: Village eller inte.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev