Resident Evil Village-demon kommer snart inte vara tillgänglig längre

Resident Evil Village-demon kommer snart inte vara tillgänglig längre

När den senaste videon med Resident Evil Village filmer visades för ett par veckor sedan, åtföljdes den av ett tillkännagivande om en demo som skulle ge spelarna möjlighet att uppleva lite mer av Capcoms överlevnadsskräckäventyr. Alla de spelare som ivrigt väntar på att spelet ska släppas har nu en ny möjlighet att prova det i helgen. Maiden-demon räckte för att sätta stämningen och väcka intresset hos ett stort antal spelare, särskilt tack vare Lady Dimitrescus framträdande. Den följdes av Village-demon, som lät spelarna utforska lite mer av den stad som vi kommer att besöka i spelet. Men det finns en sista demo som ger spelarna tillgång till både Village- och Castle-nivåerna under en begränsad tid.

 

 

Demon kommer att släppas till den här helgen och den kommer att vara den första som blir tillgänglig på flera plattformar. De tidigare versionerna har endast funnits till PlayStation. Det enda kravet som behövs för att kunna spela det är att kunna köra spelet, och du kan spela den på PlayStation, PC, Xbox och Stadia. Demotjänsten tillåter dig bara att spela i totalt 60 minuter, men det är mer än tillräckligt med tid för att fördjupa dig Resident Evil Village mystiska och farliga värld. Ursprungligen var det tänkt att den bara skulle vara tillgänglig i 24 timmar men Capcom har just förlängt den tiden med en hel vecka på grund av det stora antalet klagomål från spelarna.

 

 

Släppet av Resident Evil Village är planerat till den 7 maj, men du bör inte missa detta tillfälle och ta en timme av din tid för att spela den slutliga demoversionen om du vill uppleva vad spelet har att erbjuda innan du köper det. Demon kommer att vara tillgängligt från 1a till 9e maj i Nordamerika och från 2a till 10e maj i Europa. Kom ihåg att du kan hitta det bästa priset på Resident Evil Village på vår jämförelsetjänst när som helst.

  • Officiell webbplats : RE Village
  • Kategorier : Action , Skräck
  • Utgivare : Capcom
  • Utvecklare : Capcom
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2021 miessemánnu 6
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev