Nyheter om Battlefield 6 har äntligen börjat komma in

Nyheter om Battlefield 6 har äntligen börjat komma in

Det har gått ett tag sedan vi hörde talas om Battlefield 6 för första gången. Electronic Arts bekräftade att spelet var planerat 2020 men vi hade ingen information om spelet förutom att det ursprungliga utgivningsfönstret hade ställts in för 2021-2022 för att kunna använda tekniken i den nya generationens konsoler. I april förra året meddelade Blake Jorgensen, CFO för företaget att det skulle vara bättre för Battlefield 6 om det inte släpptes samtidigt som de nya konsolerna.

Förutom det är allt vi vet om Battlefield 6 just nu att Dice, som ansvarar för utvecklingen, nu är helt fokuserade på det nya spelet eftersom Battlefield V och Star Wars Battlefront II inte kommer längre att få några uppdateringar.

Utan att ha publicerat en video eller några bilder ännu, bryter EA nu sin långa tystnad. Andrew Wilson, VD för Electronic Arts, gick på scenen för att meddela att Battlefield 6 kommer att visas under våren 2021, och ett släpp planeras till senare i år.

 

”Teamet är fokuserat och utvecklingen av spelet ligger före våra interna milstolpar. Vi kommer att avslöja spelet under våren och leverera en definierande Battlefield-upplevelse för våra spelare under julsäsongen 2021. ”

Det här är goda nyheter för alla spelare som ivrigt väntar på denna nya del i Battlefield-serien. Men med avsaknaden av officiell information om Battlefield 6, är det inte förvånande att en del rykten börjar dyka upp. Ett av dem handlar om släppet av en remastrad utgåva av Battlefield 3 som skulle komma samtidigt som nästa del i serien. Naturligtvis har inget bekräftats hittills. Battlefield 6 förväntas innehålla massiva multiplayer-strider för upp till 128 spelare men vi måste vänta lite längre för att ta reda på mer om spelet.

 

 

Seriens fans lär i alla fall glädjas nu när de får mer nyheter om Battlefield 6.

96kr.
BF 2042
BF 2042
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev