Story trailern för Persona 5 Strikers har släppts

Story trailern för Persona 5 Strikers har släppts

Persona är en rätt populär serie bland fans av japanska videospel, och som den senaste delen, tar Persona 5 seriens bästa delar till ännu högre höjder. Spelet följer en grupp gymnasieelevers som ingår i Phantom Thieves of Hearts, en grupp hjältar som använder superkrafter för att slåss mot Shadows, mörka monster från Metaversum som angriper medborgare i Tokyo. Med en kombination av grafik i animestil, RPG-mekanik och turbaserade strider levererar Persona 5 en upplevelse som redan har fångat uppmärksamheten hos många spelare och utvecklaren Altus vill fortsätta att anävända karaktärerna från spelet i en helt ny titel, Persona 5 Strikers. Spelet kommer att ha ett helt nytt gameplay jämfört med tidigare titlar.

Persona 5 Strikers är ett äventyr som äger rum sex månader efter händelserna i Persona 5. Spelet följer historien om Joker och Phantom Thieves of Heart i ett nytt äventyr där de kommer att undersöka de mystiska försvinnandet av medborgare över hela Japan. Den stora skillnaden mot dess föregångare är spelets gameplay, som lämnar de turbaserade striderna som vi är vana vid att se i Persona-spel för att istället fokusera på en hack-and-slash-mekanik som gör att Persona 5 Strikers blir mer likt spel som Dynasty Warriors.

Du kan nu upptäcka lite mer om historien bakom Persona 5 Strikers i en ny video som nyligen publicerats.

 

 

Persona 5 Strikers kommer att vara mer actionorienterat än andra Persona-spel, men du har fortfarande kontroll över dina favoritkaraktärer från serien i en bekant miljö. Om du är intresserad av att upptäcka allt det har att erbjuda och följa Phantom Thieves of Hearts på deras nya äventyr kommer Persona 5 Strikers att släppas till Nintendo Switch, PlayStation 4 och PC den 23 februari 2021.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev